Rudy Giuliani, agresat de un angajat al unui supermarket, din cauza deciziei recente din SUA privind avortul

Luni, 27 Iunie 2022, ora 11:12 2342 citiri
Rudy Giuliani a fost agresat de un muncitor nemulțumit de decizia recenta a Curtii Supreme a SUA FOTO Captura video NY Post

Rudy Giuliani, fost avocat al lui Donald Trump și fost primar al metropolei New York, a fost lovit duminică, 26 iunie, de un muncitor de la un supermarket din Staten Island, în timp ce făcea campanie pentru fiul său.

Giuliani a povestit că tocmai ieșise din toaleta de la magazinul de pe Veteran's Road și a fost întâmpinat de o grămadă de suporteri, când a fost lovit brusc din spate - un incident surprins de o cameră de supraveghere, potrivit New York Post.

„Deodată, simt asta, „Bam!” pe spatele meu”, a spus Giuliani. „Deodată, l-am auzit pe tipul ăsta spunând: >, apoi se îndepărtează ca să nu-l poată apuca nimeni. Și el spune > ", a spus Giuliani, citându-l pe suspect, care se confruntă acum cu acuzații de agresiune. " > . Apoi începe să strige tot felul de înjurături". „ > ”, a continuat muncitorul, potrivit lui Giuliani.

Incidentul a avut loc la două zile după ce Curtea Supremă a SUA a anulat hotărârea din 1973 privind avortul Roe v. Wade.

„Curtea Supremă a luat o decizie”, a spus Giuliani. „Nu te duci să ataci oamenii din cauza asta. Adică, du-te să o schimbi”.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News