Studentă la design vestimentar ucisă de un farmacist maniac. Anchetatorii au dezvăluit detalii terifiante despre ultimele clipe ale tinerei VIDEO

Sambata, 01 Ianuarie 2022, ora 17:30 9215 citiri
Studenta și criminalul se îndreaptă spre lift FOTO: Captură camera de supraveghere

Un farmacist din Kazakhstan a fost trimis pentru următorii 15 de ani în închisoare după ce a comis o crimă greu de imaginat. A ucis o studentă la Design vestimentar pe care o chemase să-i ia măsuri pentru un costum.

Teribila crimă a fost comisă în martie 2021. Se pare că tânăra i-ar fi refuzat avansurile iar acest lucru l-a enervat la culme. A violat-o apoi a decapitat-o și i-a fiert capul într-o oală pe aragaz, scrie dailystar.co.uk.

Ayazhan Edilova, studenta ucisă de farmacist

Victima, Ayazhan Edilova, în vârstă de 19 ani, era studentă la design vestimentar, iar farmacistul, Rakhmanberdi Torebekov, în vârstă de 28 de ani, a ademenit-o în apartamentul său spunându-i că vrea un costum pe comandă.

Un video de pe o cameră de supraveghere din imobilul unde locuia criminalul, postat de DailyMail.com, arată că farmacistul o duce la lift. Este ultima dată când a fost văzută în viață.

Un tribunal din Kazahstan a auzit în secret detaliile acestui caz înfiorător.

Edilova avea un loc de muncă la o croitorie locală și a fost trimisă să-l măsoare pe farmacist în seara respectivă. După aceea, urma să iasă cu iubitul ei în oraș.

Anchetatorii cred că Torebekov a violat-o și ucis-o după ce ea i-a refuzat avansurile.

Apoi i-a dezmembrat trupul. A decapitat-o, i-a extras fiecare unghie și dinte în încercarea de a ascunde urmele crimei.

Torebekov este un farmacist respectat în domeniul său, cu pregătire medicală temeinică şi care provine dintr-o familie bună din oraşul Almaty.

Rakhmanberdi Torebekov, farmacistul care a ucis o studentă

Când poliţiştii au dat buzna în locuinţa sa, bărbatul a încercat fără succes să se sinucidă, tăindu-şi gâtul, scrie observatornews.ro.

A fost transportat la spital, unde şi-a mărturisit fapta, povestind că a ascuns părţi din trupul studentei în coşurile de gunoi din cartier.

Ulterior, a recunoscut doar că a ucis-o pe fată în martie 2021, fiind condamnat de judecătorul Erkin Maishinov la 25 de ani de închisoare. În plus, trebuie să plătească familiei victimei daune în valoare de 34.000 de lire.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
gheorghero
rank 5