„Se poate pregăti pentru rolul de dictator al Federației Ruse”. Predicția unui strateg ruso-israelian privind înlocuitorul lui Putin VIDEO

Marti, 20 Septembrie 2022, ora 09:50 7103 citiri
Strategul politic ruso-israelian Mihail Sheitelman anticipează sfârșitul lui PutinFOTO Twitter

Strategul politic ruso-israelian Mihail Sheitelman crede că după o altă înfrângere militară în Ucraina, Putin are toate șansele să fie revocat din funcția de președinte al Federației Ruse.

"Credibilitatea lui în elită (nu printre oameni, ci tocmai în elită) scade cu o forță teribilă. Alla Pugaciova (care s-a dezis de regimul lui Putin) i-a mai dat o lovitură. E o cântăreață de elită", a spus expertul la postul tv Channel 24.

Potrivit lui Sheitelman, viitoarea formă de guvernare în Rusia va depinde de jocurile din culise.

"Obișnuim să vorbim despre diferiți oameni care ar putea conduce Federația Rusă: atât fiul lui Patrușev, cât și Kiriyenko (în funcție de grupul care câștigă). Dar, în ultima săptămână, brusc mi s-a părut că ar putea fi ”bucătarul lui Putin”, domnul Prigojin” a spus strategul politic.

Sheitelman și-a explicat punctul de vedere: „Este important ca el (Prigojin – n.red.) să facă totul în mod deschis, să facă discursuri strălucitoare care ajung la inimile tuturor, să nu se ascundă de întrebări dificile.

”Bucătarul lui Putin" nu ridica capul și nu deschidea gura, dar acum spune totul direct. Cred că se poate pregăti pentru rolul de dictator al Federației Ruse".

Evgheni Prigojin a fost cel care a recrutat recent mii de prizonieri ruși pentru a merge la război în Ucraina.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com