Oradea dă din nou lovitura în turism. Are cel mai „tare” aquaparc din România, în anul 2022

Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 08:54 7278 citiri
SPA-ul din cadrul hotelului Lothus Term este cel mai bun din România FOTO Lothus Term

Felixarium, aquaparc din cadrul hotelului Lotus Therm din Oradea a primit premiul "Best Aquapark 2022" în cadrul Termalia Awards, eveniment cu tradiţie de cinci ani în domeniul wellbeing (n.r. ce include hoteluri, aquaparkuri, SPA-uri, clinici medicale, hoteluri balneare etc.) din România.

Potrivit ebihoreanul.ro, Felixarium este administrat de Societatea Comercială Turism Felix și a fost construit printr-o investiţie de aproape 30 milioane euro, hotelul de cinci stele Lotus Therm include aquaprk-ul Felixarium cu 14 piscine interioare şi exterioare cu recirculare şi apă termală, jacuzzi, peşteri, cascade, două tobogane, zone de luat masa, teren de beach voley şi un centru SPA cu trei feluri de saune şi o cameră de gheaţă.

Atuul principal al Felixarium-ului îl constituie cupola retractabilă de deasupra piscinelor interioare. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 130 lei pentru adulţi, respectiv 65 lei pentru copiii.

Inaugurat în 1979 şi supus ulterior unor lucrări de modernizare, hotelul cu arhitectură modernă dispune de 221 de camere.

Organizat sub auspiciile World SPA Organization, cu birouri în 50 de ţări, Termalia Adwars se doreşte un eveniment de referinţă pentru investitorii, managerii şi furnizorii din wellbeing din România. Evenimentul reuneşte operatori din domeniul SPA-urilor, resort-urilor, clinicilor de medicină estetică şi stomatologică, organizaţiilor de management a destinaţiilor, precum şi celor din turismul balnear.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News