Peste 120 de persoane au murit în timp ce petreceau de Halloween. Stop cardiac suspect făcut de zeci de persoane VIDEO

Sambata, 29 Octombrie 2022, ora 22:10 24508 citiri
Incidentul ar avea legătură cu o petrecere de Halloween FOTO koreaherald.com/

Zeci de persoane au suferit un presupus stop cardiac în zona Itaewon din Seul, Coreea de Sud.

UPDATE 22:10

Numărul de decese raportate în urma unei busculade produse într-un cartier central al capitalei sud-coreene Seul a crescut la 120, a anunţat un oficial al pompierilor.

UPDATE 21:30

Cel puţin 59 de persoane au fost ucise şi 150 rănite într-o busculadă după ce o mulţime s-a revărsat într-un cartier central al capitalei sud-coreene Seul pentru festivităţile de Halloween sâmbătă noapte

Incidentul a avut loc în jurul orei 22.20 (13.20 GMT). Un mare număr de oameni au căzut pe o alee îngustă în timpul evenimentelor de Halloween, a precizat Choi Sung-beom, şeful Staţiei de Pompieri Yongsan.

Numărul victimelor ar putea creşte pe măsură ce efortul de salvare este încă în curs.

Incidentul ar avea legătură cu o petrecere de Halloween, au anunțat sâmbătă, 29 octombrie, pompierii, potrivit koreaherald.com.

Președintele Yoon Suk-yeol a ordonat oficialilor să ofere rapid primul ajutor și să trateze persoanele, a transmis biroul prezidențial.

Departamentul de pompieri a transmis că au fost raportate 81 de cazuri de "dificultăți de respirație", pe fondul rapoartelor privind o zdrobire, potrivit bbc.com.

Se pare că în zonă se aflau 100.000 de petrecăreți de noapte care sărbătoreau primul eveniment de Halloween fără măști în aer liber de la pandemie.

Imaginile video arată cum mai multe persoane sunt tratate pe stradă de către serviciile de urgență, înconjurate de mulțimea mare.

Străzile din Seul au fost pline de oameni care sărbătoreau Halloween-ul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News