Vremea rea continua sa afecteze traficul aerian: Curse anulate, intarzieri la aeronavele care pleaca din Bucuresti UPDATE

Sambata, 26 Ianuarie 2019, ora 10:3720761 citiri
Vremea rea continua sa afecteze traficul aerian: Curse anulate, intarzieri la aeronavele care pleaca din Bucuresti UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Patru curse care trebuiau sa ajunga la Bucuresti in aceasta dimineata au fost anulate, deoarece nu au mai putut decola la timp din cauza conditiilor meteo.

Una dintre cursele anulate este cea Wizz Air W63210 de la Malmo, care trebuia sa aterizeze la 0:55, iar alte trei sunt rute interne de la Tarom - Timisoara (6:45), Suceava (6:55) si Chisinau (6:55).

De asemenea, aeronavele care decoleaza din Bucuresti, sambata, pot inregistra intarzieri de 40-50 de minute, a informat Compania Nationala de Aeroporturi Bucuresti (CNAB).

In noaptea de sambata spre duminica, reprezentantii Companiei au intervenit constant cu utilajele, astfel incat pistele, platformele, caile de rulare, dar si caile de acces rutiere sunt curate si au aderenta buna.

"Stratul de gheata depus pe aeronave se indeparteaza prin degivrare, care se efectueaza cu pasagerii la bord, chiar inainte de decolare. Acesta este motivul pentru care apar intarzieri la decolare de 40-50 minute", au explicat reprezentantii CNAB.

Avand in vedere ca fenomenul de freezing rain afecteaza si soselele, Compania de Aeroporturi le-a recomandat pasagerilor sa-si ia toate masurile pentru a ajunge in siguranta si la timp la aeroport.

UPDATE O cursa aeriana a fost anulata, iar alte trei zboruri au suferit intarzieri, sambata dimineata, de pe Aeroportul International Timisoara, din cauza ninsorii si a viscolului, traficul desfasurandu-se in conditii de iarna.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului International Timisoara, sambata dimineata, o cursa spre Bucuresti a fost anulata.

De asemenea, din cauza ninsorii si a viscolului, alte trei curse vor decola cu intarziere.

Astfel, avionul care trebuia sa decoleze din Timisoara spre Tel Aviv (Israel) la ora 06.10, precum si cel spre Bergamo (Italia), de la ora 06.25, au o intarziere de peste trei ore. De asemenea, cursa spre Bucuresti de la ora 08.25 a suferit o intarziere de aproape doua ore.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News