Monstrul care si-a violat fetita de 70 de ori a primit doar 6 ani de inchisoare

Joi, 24 Iunie 2021, ora 22:30
5978 citiri
Monstrul care si-a violat fetita de 70 de ori a primit doar 6 ani de inchisoare
Acesti copii vor fi traumatizati pe viata FOTO Pixabay

Un barbat din Radauti a fost condamnat la sase ani de inchisoare cu executare pentru "agresiune sexuala" si "viol", plus daune de 20.000 de euro catre fiica sa de 13 ani.

De loc din comuna Straja, judetul Suceava, Ilie Coca, in varsta de 41 de ani este acuzat ca si-a violat in mod repetat fiica, fapte petrecute un perioada noiembrie 2019-ianuarie 2021 si probate de procurori. Magistratii de la Judecatoria Radauti au admis insa doar doua acte materiale.

"Achita pe inculpat sub aspectul infractiunii de amenintare. Condamna pe inculpat pentru savarsirea infractiunilor de "agresiune sexuala" si de "viol" (cel putin 2 acte materiale comise) la pedeapsa de 6 ani inchisoare...Deduce din pedeapsa de 6 ani aplicata, durata retinerii si arestarii preventive, incepand cu data de 27.08.2020 pana la zi, iar in baza art. 399 din Codul de procedura penala mentine masura arestarii preventive a inculpatului. Dispune prelevarea de probe biologice in vederea introducerii profilelor genetice in S.N.D.G.J.T", se arata in decizia judecatorilor.

Acestia au admis si actiunea civila alaturata celei penale si l-au obligat pe violator la plata a 20.000 de euro, reprezentand daune morale, bani pe care trebuie sa-i dea fiicei sale.

Individul se afla in arest inca din luna august a anului trecut.

Procurorii care au instrumentat cazul au sustinut ca individul si-a violat fiica de nu mai putin de 70 de ori intr-un interval de doar doua luni de zile, imediat dupa ce acesta s-a intors de la munca din Italia.

Si prietena victimei s-a plans ca a fost abuzata sexual

Fiica sa nu este singura victima, barbatul fiind invinuit de prietena fiicei sale ca a abuzat-o sexual atunci cand a venit la ziua de nastere a fetei.

Individul, care este casatorit, ar fi amenintat-o ca o omoara daca spune cuiva ce s-a intamplat. Copila a avut insa curajul sa le spuna parintilor situatia traumatizanta prin care a trecut.

"Cercetarile continua in cauza in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti.

Decizia pronunata miercuri, 23 iunie, nu este definitiva si cel mai probabil va fi atacata de procurori cu apel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Condamnare la 18 luni de închisoare, în procesul legat de crima comisă de actorul Alec Baldwin
Condamnare la 18 luni de închisoare, în procesul legat de crima comisă de actorul Alec Baldwin
Hannah Gutierrez, armuriera de la filmările pentru westernul "Rust", a fost condamnată luni la un an şi jumătate de închisoare pentru moartea cineastei Halyna Hutchins, care a fost...
Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere drept o "vânătoare de...
#violator, #monstru, #condamnare, #judecator , #justitie