VIDEO Sibiu: Un sofer care conducea haotic pe contrasens, filmat cum se infige cu masina intr-un cap de pod la Slimnic

Luni, 14 Septembrie 2020, ora 09:25
4822 citiri
VIDEO Sibiu: Un sofer care conducea haotic pe contrasens, filmat cum se infige cu masina intr-un cap de pod la Slimnic
Foto: Facebook/ Rares Stoicescu

Un sofer in varsta de 60 de ani a scapat cu viata, dupa ce masina pe care o conducea s-a infipt intr-un cap de pod din localitatea Slimnic, judetul Sibiu. Accidentul a fost filmat.

Camera de bord a unui sofer sibian a surprins momentul teribil in care masina care circula in fata lui iese de pe carosabil si se se izbeste de un cap de pod.

Accidentul a avut loc sambata, in jurul orei 14.00, pe DN14, in localitatea Slimnic. In imagini se vede cum, inainte de impact, soferul circula haotic. Intra pe contrasens si are probleme in a tine linia dreapta, potrivit observatornews.ro.

La scurt timp, masina, o Dacia Sandero, se opreste intr-un cap de pod.

Din fericire, chiar daca coliziunea a fost puternica, barbatul de 60 de ani a scapat teafar. A fost descarcerat de echipajele ISU, a primit primele ingrijiri medicale si a fost transportat la spital constient, cu rani minore.

"Nu continua calatoria spre moarte"

Soferul sibian a carui camera de bord a filmat impactul a publicat pe Facebook un mesaj, dar si imagini de la locul accidentului. Omul a precizat ca data de pe inregistrare este gresita, pentru ca tocmai resetase camera.

"VARSTA/OBOSEALA LA VOLAN: martor fara voie la un accident astazi 12.09.2020, h 13:35 Slimic-SB, (data de pe film nu este corecta tocmai resetasem camera...). Autor un domn de 80 de ani care cel mai probabil obosit fiind dupa lucrul in livada, adoarme cateva secunde la volan, avc tranzitoriu nu cred ca a fost. Ma bucur ca am ajutat la descarcerare si ca dansul era constient, fara leziuni majore la preluare SMURD, insa am 2 ganduri:

1. Esti in masina cu soferul obosit mai bine sa traga pe dreapta chiar in momentul acela, nu continua calatoria spre moarte;

2. Legat de epidemiologia bolilor netransmisibile / gerontoepidemiologie, nu ar trebui intervenit cu date/propuneri legislative si vazute conditiile de prelungire pentru carnetele de conducere ale persoanelor de peste 75 de ani atat pentru propria lor protectie dar si a celor din jur? Tari ca Japonia inregistreaza an de an adevarate tragedii provocate in acest fel ...

Departe de mine gandul de a discrimina, stigmatiza sau de a jigni, de supara pe cineva, imi cer iertare daca provoc disconfort insa priviti..... Bunicutul fragil, in stare de soc, ne ruga sa nu spargem parbrizul... Ufff..."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#imagini masina slimnic, #accident slimnic , #accident