VIDEO Politist local amendat cu 500 de lei pentru ca a intrat fara masca in magazin: "Nu va este rusine? Sunteti organ de politie!"

Vineri, 17 Iulie 2020, ora 16:405742 citiri
VIDEO Politist local amendat cu 500 de lei pentru ca a intrat fara masca in magazin: "Nu va este rusine? Sunteti organ de politie!"
Captura video: Politistul surprins in magazin

Un politist local din Craiova care a intrat intr-un magazin fara sa poarte masca de protectie a fost amendat cu 500 de lei. Politistul a fost filmat de o persoana aflata la acel moment in magazin, care l-a si mustrat pentru neglijenta.

"Domnule politist, sunteti intr-un magazin. Unde este masca dumneavoastra? ", ii atrage atentia un barbat aflat in magazin politistului dupa ce il atinge pe umar.

"Sunt in usa", ii spune politistul dupa ce iese imediat din magazin.

"Domnule Cazan, unde va este masca? ", intreaba din nou barbatul indignat. "Nu va este rusine? Sunteti organ de politie", a mai adaugat acesta.

Captura video: Ecusonul politistului

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, politistii Sectiei 3 Politie Craiova s-au sesizat din oficiu dupa ce imaginile au aparut in spatiul public, scrie Adevarul.

Politist local suprins fara masca intr-un magazin

Politistul local a fost amendat cu 500 de lei pentru incalcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea si combaterea pandemiei de COVID-19.

"De asemenea, verificarile sunt continuate de politisti in vederea identificarii persoanei care se poate auzi pe inregistrare adresand cuvinte jignitoare", au precizat reprezentantii IPJ Dolj, potrivit sursei citate.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News