VIDEO Anchetatorii il banuiau de furt de fier vechi, insa el comitea o alta infractiune

Miercuri, 23 Septembrie 2020, ora 15:43
5901 citiri
VIDEO Anchetatorii il banuiau de furt de fier vechi, insa el comitea o alta infractiune
Soferul a fost oprit de jandarmi FOTO: Captura Facebook

Un barbat din Galati a fost oprit in trafic de o patrula de jandarmi pentru ca masina lui avea portbagajul lasat. Suspiciunea oamenilor legii venea dupa desele furturi din Combinatul Siderurgic. Le-a spus ca transporta gunoi, insa el comitea, de fapt, o alta infractiune: circula fara permis de conducere.

"Nenorocul unui barbat din Galati au fost jandarmii. Acesta a fost observat deplasandu-se pe strada Garofitei cu un autoturism care avea portbagajul lasat. Zona fiind cunoscuta pentru furturile de materiale feros si neferos din combinatul siderurgic, jandarmii au mers langa conducatorul auto si l-au intrebat ce transporta.

Acesta le-a spus militarilor ca transporta gunoi catre tomberoanele din zona. Pana aici nimic deosebit. Insa, cand i-au verificat identitatea, in baza de date a reiesit ca acesta nu poseda permis de conducere. Surprinsi, jandarmii l-au intrebat, iar el a recunoscut ca s-a deplasat pe DN25 fara a avea permis de conducere", a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judetean Galati pe pagina de Facebook.

Discutia dintre jandarm si sofer:

- Dumneavoastra ati coborat de la volan!

- Da!

- Nu aveti permis, nu?

- Da!

- Care este motivul pentru care v-ati deplasat fara permis de conducere?

- Nu stiu ce sa va explic. Am gresit, recunosc!

Concubina barbatului a declarat ca autoturismul este proprietatea ei si ca ea are permis de conducere, dar fiind traficul aglomerat pe DN25 si avand o oarecare temere de a conduce si a vira la stanga din drumul national catre strada Grofitei, in momentul in care a ajuns in dreptul zonei "Borcan", venind dinspre Sendreni, i-a spus barbatului de temerea ei si acesta s-a oferit sa conduca autoturismul pana la destinatie.

- De ce nu ati condus dumneavoastra?

- Am zis ca, hai, ca de aici de la benzina, se urca el...

Cu toate ca stia ca barbatul nu poseda permis de conducere, femeia i-a incredintat volanul.

Pentru fapta lor cei doi s-au ales cu dosar penal. Unul pentru conducere fara permis, iar celalalt pentru incredintarea vehiculului. Cercetarile sunt continuate de catre politie.

Scene demne de "Cascadorii rasului", in Olt: Un barbat, prins beat la volan si fara permis, a vrut sa fuga de politisti dar a intrat cu masina in autospeciala lor

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Zeci de persoane din Argeș, condamnate pentru vaccinări fictive anti-Covid. Ce pedepse au primit
Zeci de persoane din Argeș, condamnate pentru vaccinări fictive anti-Covid. Ce pedepse au primit
Douăzeci de persoane au fost condamnate de Curtea de Apel Piteşti într-un dosar privind vaccinări fictive anti-COVID, între acestea fiind şi un registrator de la un centru de vaccinare, care...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#fara permis, #furt de fier vechi, #dosar penal, #jandarmeria galati, #combinetul siderurgic Galati , #politie