VIDEO 10.000 de lei amenda pentru ca a organizat un botez cu 250 de invitati. Barbatul era plasat sub control judiciar pentru proxenetism

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 17:35
2533 citiri
VIDEO 10.000 de lei amenda pentru ca a organizat un botez cu 250 de invitati. Barbatul era plasat sub control judiciar pentru proxenetism
Captura video

Un barbat in varsta de 31 de ani, din judetul Buzau, a fost amendat cu 10.000 de lei, dupa ce in localul pe care il detine a organizat botezul copilului sau la care au participat in jur de 250 de invitati. Barbatul se afla sub control judiciar, fiind anchetat intr-un dosar de proxenetism. Surse din randul anchetatorilor sustin ca nasul copilului era cantaretul Adrian Minune.

Potrivit Politiei Judetene, echipe din cadrul IPJ Buzau au organizat, luni noapte, o actiune in municipiul Buzau si in localitatile limitrofe, pentru depistarea celor care nu respecta regulile de prevenire a raspandirii coronavirusului, dar si pentru a stopa eventualele infractiuni, scrie News.ro.

In timpul controalelor, politistii au descins la un cort din localitatea Merei unde se organiza un eveniment cu 250 de invitati.

"Avand in vedere ca la momentul controlului, in interiorul incintei, era in desfasurare un eveniment (botez) la care participau aproximativ 250 persoane, politistii au adus la cunostinta organizatorului - un tanar de 31 de ani din localitate - prevederile legale si au pus in vedere acestuia sa se conformeze de indata normelor impuse in contextul pandemiei de Covid-19", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, Ane Maria Vrapciu.

Politistii l-au amendat pe proprietar cu 10.000 de lei, iar invitatii au parasit locatia.

Totodata, in urma verificarilor in bazele de date specifice, a reiesit ca tanarul de 31 de ani se afla sub masura preventiva a controlului judiciar, intr-un dosar de proxenetism. Astfel, au fost informate autoritatile competente pentru a dispune in consecinta.

Potrivit unor surse, barbatul care a fost amendat, proprietarul localului, este chiar tatal copilului botezat.

Nas al copilului a fost cantaretul de manele Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adrian Minune.