Victimele proxenetului fost membru PD-L, obligate sa faca sex de 40 de ori pe zi

Luni, 17 Ianuarie 2011, ora 10:00
4078 citiri
Victimele proxenetului fost membru PD-L, obligate sa faca sex de 40 de ori pe zi
Foto: leggonline

Fostul lider al tinerilor democrat-liberali din Botosani, Marin Verenciuc, este acuzat ca in perioada 2004-2006, a racolat mai multe fete si le-a dus in Grecia unde erau obligate sa se prostitueze. Printre acestea se numara si o tanara care trebuia sa intretina relatii sexuale chiar si cu 40 de clienti pe zi.

Verenciuc transfera fetele in Grecia catre fratele sau vitreg, Cristinel Grigoras, pentru a fi exploatate in folosul lor, prin practicarea prostitutiei, aminteste Puterea.

Pe raza judetului Iasi, Verenciuc era ajutat in racolarea fetelor de Sergio Matei Buga, pe care il cunostea de mai mult timp.

Acesta se imprietenea cu fetele, le scotea in oras, intretinea raporturi sexuale cu acestea, dupa care le spunea ca le poate asigura locuri de munca bine platite in Grecia, ca baby-sitter. Cristinel Grigoras prelua fetele, le caza intr-un apartament inchiriat in Atena, le lua documentele de identitate si nu le permitea sa iasa din casa neinsotite.

Liderul PD-L acuzat de trafic de carne vie, exclus din partid

Elena Amariutei se numara printre fetele care au picat in mana traficantilor de carne vie. Aceasta i-a spus lui Verenciuc ca dorea sa plece in strainatate si sa se angajeze ca baby-sitter. Tanara a fost dusa in Grecia si obligata sa danseze intr-un club de noapte, insa Grigoras s-a gandit ca poate sa scoata mai multi bani de pe urma ei si a obligat-o sa se si prostitueze.

Fata trebuia sa lucreze opt ore zilnic, intretinand raporturi sexuale cu un numar de 20 pana la 40 de clienti, castigand sume cuprinse intre 1.000-2.400 de euro. Tanara primea doar jumatate din aceasta suma, cealalta jumatate ducandu-se catre patroana bordelului, care de multe ori o obliga sa lucreze si in timpul liber.

Din cauza fecventei mari a raporturilor sexuale, tanara a intampinat probleme de sanatate, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe traficanti sa o exploateze in continuare.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Verenciuc traficant carne vie, #Verenciuc PD L proxenetism , #trafic persoane