Veste buna pentru soferii bucuresteni: Incep lucrarile la un pasaj cerut de multi cetateni

Vineri, 17 Octombrie 2014, ora 23:425824 citiri
Veste buna pentru soferii bucuresteni: Incep lucrarile la un pasaj cerut de multi cetateni

CNADNR a anuntat ca va construi, incepand cu anul 2015, un pasaj intre Centura Bucurestiului si comuna Domnesti, dupa plangerile locuitorilor din Prelungirea Ghencea.

Compania transmite, intr-un comunicat de presa remis Ziare.com, ca dupa intalnirea dintre premierul Victor Ponta, primarul general Sorin Oprescu, presedintele CJ Ilfov, Marian Petrache, si reprezentantii CNADNR, a fost elaborat studiul de fezabilitate precum si documentatia de atribuire aferenta obiectivului "Pasaj suprateran Centura Bucuresti - Domnesti", care a fost deja aprobat.

Iata care sunt cele patru etape de realizare a pasajului suprateran, prezentate de CNADNR:

  1. Avizarea in Consiliul Interministerial de Lucrari Publice a indicatorilor tehnico-economici ce urmeaza a fi aprobati pana la finalul lunii octombrie 2014.
  2. Promovarea obiectivului de investitii "Pasaj suprateran Centura Bucuresti-Domnesti", prin hotarare de guvern, in cursul lunii noiembrie 2014.
  3. Demararea si finalizarea procedurii de achizitie publica a acestei lucrari de constructie vor avea loc in luna noiembrie 2014.
  4. Emiterea ordinului de incepere a lucrarilor la pasaj se va face in primavara anului 2015.

Demararea lucrarilor la pasaj au loc, potrivit comunicatului, ca urmare a anuntului "Grupului de initiativa al cetatenilor din Prelungirea Ghencea" privind nemultumirile legitime ale locuitorilor din zona legate de necesitatea realizarii pasajului suprateran din zona.

F.N.