Un urs curios pătrunde nestingherit într-o casă: Se distrează de minune, urcând cu agilitate la etaj VIDEO

Joi, 09 Septembrie 2021, ora 01:26 3804 citiri
Un urs a pătruns nestigherit într-o casă FOTO: daily Advent

Un urs a vizitat locuința unei familii din South Lake Tahoe, California, în timp ce aceasta nu era acasă. Proprietarul a fost alarmat pe telefon de către camerele de supraveghere ale casei, cu privire la pătrunderea în zonă a unui musafir nepoftit.

Ursul curios a intrat cu dezinvoltură în curtea locuinței unui american, care părăsise casa din cauza incendiilor de vegetație din regiune, potrivit UPI.

Michael Doyle a declarat că în timp ce plecase de acasă cu soția sa, din pricina focului din zonă, care se apropiase de locuința sa din South Lake Tahoe, a primit o alertă pe o aplicație din smartphone de la camerele video.

După ce a verificat filmările, el a fost surprins să vadă un urs rătăcit în curtea sa și care a urcat cu ușurință scările, la etaj. Curiosul urs s-a jucat cu ghivecele de flori, iar apoi a început să cotrobăie prin casă.

Celebrul fizician Michio Kaku uimește omenirea: ”Extratereștrii pot fi cu milioane de ani mai avansați decât noi” VIDEO

S-a amuzat tot învârtind o ladă de pe terasa casei, apoi a vărsat un butoi plin cu apă de ploaie. ”Cu siguranță este timpul să mergem acasă”, a spus Doyle la televiziunea locală KCRA.

Bărbatul a fost îngrijorat de soarta casei sale, care fusese vizitată de un urs, în lipsa sa. Între timp, ordinele de evacuare a locuințelor din zona South lake Tahoe, California au fost anulate, pe măsură ce pompierii au reușit să face progrese în lupta cu incendiile, iar familia Doyle s-a întors în siguranță acasă.

Alarmă majoră dată de 230 de reviste medicale, la nivel mondial: Omenirea își pierde sănătatea, catastrofal și ireversibil VIDEO

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News