Un vanator a fost atacat de mistreti. A fost dus la spital cu elicopterul SMURD Update

Duminica, 12 August 2018, ora 18:52 8561 citiri
Foto: Pixabay

Un vanator din judetul Bihor a fost atacat, duminica, de mistreti, in Muntii Vladeasa, la o altitudine de aproximativ 1.600 de metri. Salvamontistii au fost chemati sa intervina pentru recuperarea barbatului, fiind solicitat si un elicopter in zona.

Seful Salvamont Bihor, Pinter Istvan, a declarat ca salvatorii au fost solicitati sa intervina, duminica, pentru recuperarea unui vanator ranit de mistreti, in Muntii Vladeasa, la o altitudine de aproximativ 1.600 de metri.

"Interventia de la Stana de Vale este in derulare. Un vanator a fost ranit de mistreti, deocamdata atat stim. Un echipaj mixt de la Salvamont Salvaspeo Bihor si SMURD Bihor a urcat cu masina de la Salvamont spre zona respectiva, zona de creasta, undeva la 1600 de metri altitudine. Se asteapta si interventia elicopterului, in functie de conditiile meteo. Echipajul terestru a plecat acolo, in zona Varfului Britei, in Muntii Vladeasa", a spus Pinter Istvan.

Ulterior, salvamontistii au informat ca vanatorul a fost stabilizat de catre echipajul medical SMURD si transportat pana la elicopter.

Barbatul este dus la Spitalul de Urgenta din Oradea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii