Un traficant de cocaina si cannabis a fost prins, in flagrant, langa Gara de Nord (Video)

Joi, 09 Mai 2019, ora 14:583450 citiri
Un traficant de cocaina si cannabis a fost prins, in flagrant, langa Gara de Nord (Video)
Foto: DIICOT

Procurorii DIICOT au prins miercuri in flagrant, intr-o benzinarie din apropierea Garii de Nord, doua persoane implicate in trafic international de droguri de risc si de mare risc.

In urma cercetarilor efectuate s-a retinut ca, in perioada lunii mai 2019, o persoana a introdus, fara drept, din Spania in Romania, cantitatea de 2.963,9 grame cannabis si 46,45 grame cocaina.

"In acest sens, a cooptat un alt inculpat care, urmarind acelasi scop, in sensul traficarii drogurilor, a depozitat coletul in autoturismul sau cu intentia de a-l transporta la locuinta sa", arata procurorii, intr-un comunicat de presa remis joi Ziare.com.

Flagrantul

In cursul zilei de 8 mai 2019, in jurul orei 11:35, intr-o statie de alimentare situata in apropierea Garii de Nord, a fost identificata o masina in care se aflau cele doua persoane, care incercau sa introduca in autoturism un colet ce se presupunea a contine o cantitate importanta de droguri.

In urma controlului, procurorii au constatat ca in interior se afla o punga din plastic cu fragmente vegetale si o alta punga ce continea o substanta de culoare alba.

Propus la arestare

Din raportul preliminar de constatare tehnico-stiintifica a rezultat ca in colet se aflau cantitatile de 2.963,9 grame cannabis si 46,45 grame cocaina.

Un suspect urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile, iar fata de al doilea inculpat, procurorii DIICOT au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

I.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News