Un sindicalist din Politie critica dur intalnirea dintre sefii Politiei si liderii clanului Duduianu: "Vorbim despre o gafa care ne va costa mult in imaginea institutiei"

Vineri, 28 August 2020, ora 10:52 2514 citiri
Foto: Captura Adevarul

Sindicatul Politistilor "Europol" reactioneaza dupa ce conducerea Politiei, impreuna cu seful Politiei Capitalei si seful Politiei Sectorului 5 din Bucuresti au mers impreuna la negocieri cu liderii clanului Duduianu.

Sindicalistul Cosmin Andreica spune ca aceasta actiune prezinta un precedent extrem de periculos.

"Nu exista o justificare referitoare la motivul pentru care aceasta interactiune cu membrii familiei Duduienilor nu a avut loc intre seful de sectie de pe raza domiciliului familiei. Seful Politiei a fost nevoit sa se prezinte acolo si sa aiba aceasta discutie ca o recunoastere a valorii familiei Duduienilor. Vorbim despre o gafa care ne va costa mult in imaginea institutiei. (...)

Cred ca data viitoare, la o situatie similara, nici nu va mai ajunge sa fie prezent seful Politiei Romane, ci va trebui sa vina intocmai domnul ministru de Interne. Cei din partea clanului probabil ca se vor arunca la mai mult," declara Cosmin Andreica, pentru Europa FM.

De cealalta parte, Bogdan Despescu, secretar de stat in Ministerul de Interne, spune ca felul in care Politia a actionat in cazul mortii interlopului Emi Pian a prevenit batai de strada, precum si o procesiune funerara la care ar fi participat mii de oameni.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News