Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > coronavirus
A   A   A

Un politician de doar 43 de ani din Slatina a murit imediat dupa externare. A fost tratat de COVID-19 si avea doua teste negative

Un politician de doar 43 de ani din Slatina a murit imediat dupa externare. A fost tratat de COVID-19 si avea doua teste negative
FOTO: Adevarul
Dragos Turcitu (43 de ani), fostul director al Serviciului Judetean de Paza Olt, a murit sambata, 1 august, la doar cateva ore de la externare. Barbatul fusese internat si tratat de COVID-19.

Dragos Turcitu a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina, din data de 22 iulie 2020, unitate medicala in care a fost tratat de COVID-19, relateaza Adevarul.
In cursul zilei de sambata, 1 august, a fost externat, avand doua teste negative. Tot in cursul acestei zile, barbatul s-a simtit rau, iar in scurt timp a decedat. Conform marturiei unui prieten al politicianului, Turcitu a iesit de la baie acuzand ca resimte dureri in bratul stang, cel mai probabil suferind un infarct.

Turcitu era membru PNL, trecand, la un moment dat, si prin UNPR, iar in trecut a ocupat functia de director al Serviciului Judetean de Paza Olt. Conform sursei citate, Dragos Turcitu era angajat al Administratiei Bazinale de Apa SHI Arges-Vedea. Era tatal a doua fete minore.
Facebook ShareTweet
 Duminica, 02 August 2020, ora 09:00

 Articol citit de 41976 ori

Citeste si: