Un membru PP-DD a murit in timpul alegerilor de partid

Luni, 27 Ianuarie 2014, ora 10:51 2572 citiri
Foto: Arhiva

O femeie a murit, duminica seara, la Lugoj, in timpul alegerilor pentru noul sef al filialei locale a Partidului Poporului Dan Diaconescu.

Femeia, care este membru PP-DD, a cerut initial sa fie scoasa din sala pentru a lua aer. Ei i se facuse rau, au povestit martorii incidentului, potrivit Evenimentul Zilei.

Ea a reusit sa mearga putin, apoi a cazut din picioare. Colegii sai au sunat imediat la numarul de urgenta 112, iar o echipa de salvare a ajuns in scurt timp. Medicii s-au straduit sa o resusciteze zeci de minute pe femeie, insa nu au reusit sa o readuca la viata. Astfel, echipajul medical a constatat decesul.

Alegerile PP-DD aveau loc la Teatrul Municipal din Lugoj, unde a sosit si un echipaj de politie in urma tragediei. Agentii au deschis o ancheta pentru a stabili circumstantele in care a murit femeia.

Fiica acesteia a marturisit ca mama ei avea probleme cardiace, asa ca este posibil ca ea sa fi suferit un stop cardio respirator. Dupa decesul femeii, alegerile PP-DD au fost suspendate.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com