El este Emil, un jandarm de 25 de ani din Bucuresti, care a salvat cinci victime ale unui accident grav produs langa Urziceni

Luni, 09 Noiembrie 2020, ora 23:114239 citiri
El este Emil, un jandarm de 25 de ani din Bucuresti, care a salvat cinci victime ale unui accident grav produs langa Urziceni
Emil, jandarmul care a salvat cinci persoane in timpul liber FOTO Facebook/ Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a felicitat luni seara, 9 noiembrie, un jandarm din Bucuresti care a salvat in timpul liber cinci persoane implicate intr-un accident rutier.

Jandarmul de 25 de ani a scos din masina toate cele cinci victime si le-a indepartat de locul accidentului, unde exista pericol de explozie.

"Dragi prieteni, astazi mi-am dorit sa dedic cateva clipe lui Emil, un tanar cu prezenta de spirit, curaj si dragoste fata de oameni. Emil a salvat cinci persoane, intre care si o tanara insarcinata, dintr-o masina avariata, rasturnata in afara partii carosabile.

Poate ca veti spune ca foarte multi semeni de-ai nostri ar fi procedat la fel. Poate! Dar, el a fost singurul care a oprit la locul accidentului, desi prin zona mai treceau si alte masini. Era in timpul sau liber si nu a ezitat nici o clipa sa ofere ajutor.

Cu multa grija i-a scos pe toti afara in siguranta. Ulterior, i-a transportat pe rand la masina sa, fiindca exista in orice moment pericolul unei explozii", a scris, luni seara, pe Facebook, Marcel Vela.

Ministrul de Interne povesteste ca echipajele medicale au ajuns in cateva minute, iar toate persoanele au fost transportate la spital in siguranta.

"La doar 25 de ani, Emil a demonstrat ca si-a ales meseria potrivita, cea de a fi in slujba oamenilor! Emil este la inceput de cariera in cadrul Jandarmeriei Bucuresti si sunt sigur ca va avea o cariera frumoasa si plina de satisfactii. Pentru ca asta merita pe deplin Felicitari, tinere salvator!", a mai scris ministrul de Interne.

Accidentul s-a produs martea trecuta in apropiere de Urziceni, iar jandarmul mergea catre Buzau, unde locuiesc parintii sai.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News