Un consilier judetean PSD, catre protestatari: Cu ce cotizati voi la stat? Putorilor!

Joi, 02 Februarie 2017, ora 15:25
12953 citiri
Un consilier judetean PSD, catre protestatari: Cu ce cotizati voi la stat? Putorilor!
Foto: Ziare.com

Un consilier judetean al PSD Constanta a scris un mesaj pe Facebook in care ii numeste "putori" pe cei care au protestat fata de Guvern si ii intreaba: "Care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 9.00 dimineata la proteste?".

"Practic Romania nu este de acord ca atunci cand furi sa fii gratiat si sa poti returna banii. Romania vrea sa plateasca 2.000 de RON pe luna pentru acela care a furat 20.000 de RON. Da, tare destepti sunteti, sclipitorilor! Si poate imi spuneti si mie care este munca voastra si cu ce cotizati voi la stat, astia care va duceti de la 9.00 dimineata la proteste? Putorilor!", a scris Maria Sabrina Nedelcu, consilier judetean din partea PSD Constanta.

Ulterior, in urma comentariilor primite, consilierul judetean a sters postarea, dupa care si-a inchis si contul de Facebook.

Sabrina Maria Nedelcu a devenit consilier judetean in 2016, cand a candidat pe lista PSD. Conform declaratiei de avere, ea nu are terenuri, cladiri sau autoturisme. De asemenea, nu a inregistrat venituri in ultimul an fiscal, primind in schimb o mostenire de 280.000 de euro de la o femeie din localitatea Nuntasi, judetul Constanta. Totodata, Sabrina Maria Nedelcu este asociat si administrator la o societate din Agigea.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Claudiu Palaz, a reactionat in urma acestei postari si a transmis ca el si consilierii judeteni ai PMP se delimiteaza de afirmatiile Sabrinei Maria Nedelcu.

"Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, impreuna cu consilierii judeteni ai Partidului Miscarea Populara Constanta, se delimiteaza de afirmatiile facute in spatiul public de catre consilierul judetean PSD, Sabrina Maria Nedelcu. Dreptul la manifestatii este un drept recunoscut de legislatia din Romania, indiferent daca aceste proteste sunt sau nu in asentimentul autoritatilor", a transmis Claudiu Palaz printr-un comunicat de presa.

Si PSD Constanta a anuntat ca se delimiteaza de aceste afirmatii si isi cere scuze.

"In urma declaratiilor publice ale doamnei consilier judetean Sabrina Maria Nedelcu, PSD Constanta se delimiteaza ferm de afirmatiile jignitoare la adresa cetatenilor Constantei care si-au exercitat in mod pasnic un drept constitutional. BPJ al PSD Constanta se va reuni in cel mai scurt timp si va decide ce masuri se impun cu privire la aceasta situatie. Ne cerem scuze pentru declaratiile defaimatoare ale doamnei Sabrina Maria Nedelcu", se arata intr-un comunicat al PSD Constanta.

Guvernul Grindeanu a adoptat marti noaptea, fara consultarea CSM, ordonanta de urgenta care schimba Codurile Penale in favoarea unor politicieni, printre care Liviu Dragnea si Florin Iordache.

Citeste mai multe despre cum a dat Guvernul lovitura de gratie Justitiei: A modificat Codurile Penale si a trimis gratierea in Parlament "Legile le facem noi. Alta intrebare?"

De asemenea, Guvernul a trimis la Parlament, pentru aprobare in procedura de urgenta, legea gratierii si modificarea legii privind executarea pedepselor.

Faptul ca Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanta noaptea, fara dezbatere publica si fara a mai astepta avizul CSM, consultativ, dar obligatoriu, a scos in strada zeci de mii de oameni din toata tara.

Miercuri seara, sute de mii de oameni au iesit in strada in toata tara, participand la cele mai mari proteste de dupa Revolutie.

CSM a decis, miercuri dimineata, cu unanimitate de voturi sa atace la CCR ordonanta Iordache. Totodata, presedintele Iohannis a discutat cu Avocatul Poporului, caruia i-a pus la dispozitie documente care arata ca poate sesiza Curtea Constitutionala, invitandu-l sa o faca. Joi si Iohannis a contestat la CCR ordonanta.

Din PSD au inceput sa plece oameni, iar joi dimineata si-a dat demisia ministrul Florin Jianu.

Un ministru a demisionat din cauza ordonantei: Nu pot accepta impostura sau minciuna!

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#proteste ordonanta cod penal, #proteste PSD ordonanta penali , #proteste