Un barbat care trebuia sa stea in carantina - gasit pe strada de jandarmi. A declarat ca nu crede in existenta SARS-CoV-2

Marti, 15 Decembrie 2020, ora 10:302139 citiri
Un barbat care trebuia sa stea in carantina - gasit pe strada de jandarmi. A declarat ca nu crede in existenta SARS-CoV-2
FOTO: Unsplash

Un barbat din Satu Mare care trebuia sa stea in carantina pentru ca a venit dintr-o tara cu risc epidemiologic ridicat a fost gasit pe strada in municipiul Arad, la 250 kilometri de casa, el declarand ca nu crede in existenta noului coronavirus.

Barbatul are 33 de ani si a fost gasit de catre jandarmi in fata Garii din Arad, unde consuma bauturi alcoolice.

"S-a constatat ca in urma cu cateva zile barbatul s-a intors dintr-o tara cu risc epidemiologic ridicat si, conform prevederilor legale, trebuia sa stea in carantina la domiciliul declarat, pana in data de 22 decembrie inclusiv. Intrebat de ce nu a respectat masura carantinarii la domiciliu, pentru a preveni raspandirea virusului SARS-CoV-2, barbatul a spus ca el nu crede in existenta acestui virus", a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Arad, Dan Monoranu.

Satmareanul a fost amendat cu 1.200 lei, atat pentru nerespectarea perioadei de carantinare, cat si pentru consum de alcool in locurile publice.

De asemenea, el a fost introdus in carantina institutionalizata pentru o perioada de 14 zile, cu suportarea integrala a cheltuielilor.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News