Un al doilea jandarm din Bucuresti a fost confirmat cu COVID-19

Joi, 26 Martie 2020, ora 20:584111 citiri
Un al doilea jandarm din Bucuresti a fost confirmat cu COVID-19
Foto: Arhiva Ziare.com

Un al doilea angajat al Jandarmeriei Bucuresti a fost confirmat cu COVID-19, dupa ce ar fi luat virusul de la o ruda. Jandarmeria a anuntat ca s-au luat masuri pentru izolarea lui si a celor care au intrat in contact cu el.

Referitor la primul jandarm confirmat cu coronavirus, institutia a precizat ca, avand in vedere faptul ca in spatiul public au fost lansate acuzatii la adresa sa, a informat unitatea de parchet competenta, pentru lamurirea tuturor aspectelor.

Directia Generala de Jandarmi a Municipiului Bucuresti a fost informata, joi, ca un al doilea angajat al institutiei a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

"In urma verificarilor efectuate, jandarmul respectiv a contactat virusul in cadrul familial, de la o ruda", a transmis Jandarmeria Bucuresti.

Conform sursei citate, inca de la momentul in care jandarmul a fost considerat suspect de contactarea virusului, s-au dispus toate masurile necesare pentru prevenirea raspandirii.

Acesta a raportat imediat iar la nivelul unitatii au fost luate, de urgenta, toate masurile necesare referitoare la izolarea lui si a celor cu care a intrat in contact, conform procedurii anchetei epidemiologice.

"Referitor la primul caz al unui angajat al DGJMB confirmat pozitiv, precizam ca subofiterul a raportat cu celeritate posibila contactare a virusului, inca din primul moment in care a luat cunostinta de acest lucru. Avand in vedere faptul ca in spatiul public au fost lansate acuzatii la adresa sa, conducerea institutiei a decis sa informeze unitatea de parchet competenta, pentru lamurirea tuturor aspectelor", a anuntat Jandarmeria Bucuresti.

Urmareste LIVE cele mai noi informatii despre evolutia pandemiei de coronavirus in Romania si in lume

Citeste si:
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News