Lider UDMR, atac la ministrul Justitiei: "Stelian Ion abordeaza subiectul justitiei ca un politruc"

Vineri, 19 Martie 2021, ora 14:52
Autor: Iulia Vlaicu
Lider UDMR, atac la ministrul Justitiei: "Stelian Ion abordeaza subiectul justitiei ca un politruc"
Stelian Ion, ministrul Justitiei FOTO Facebook

Liderului grupului UDMR din Camera Deputatilor, Botond Csoma, il acuza pe Stelian Ion ca abordeaza "subiectul justitiei ca un politruc" si nu a renuntat la rolul de "trompeta care acompaniaza niste lozinci in scopuri electorale". UDMR a reactionat dupa ce a fost aratata cu degetul de ministrul Justitiei ca s-a opus desfiintarii SIIJ si a sustinut superimunitatea pentru magistrati, potrivit hotnews.ro.


"Am remarcat faptul ca, din nefericire, domnul ministru Stelian Ion abordeaza subiectul justitiei ca un politruc. Este inadmisibil ca acest subiect sa fie politizat si sa nu avem un dialog rational, bazat pe argumente clare, care sa expuna situatia reala. Este de neacceptat ca ministrul Justitiei sa ridiculizeze o opinie exprimata de CSM, aceea prin care a dat un aviz negativ proiectului initiat de dansul si, in acelasi timp, sa ignore raportul Inspectiei Judiciare, care semnaleaza niste probleme sistemice grave, care pot afecta independenta judecatorilor", a declarat vineri Botond Csoma.

El adauga ca in mandatul trecut, in calitate de deputat, Stelian Ion "a fost un fel de portavoce care actiona potrivit unor sloganuri politicianiste".

CITESTE SI:


 Articol citit de 2311 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  CH-TroudQ
  19.03.2021, 20:25
  CH 1291. De ani de zile plictisesti cititorii acestui sit cu postari
  de genul ca tu traiesti in Elvetia si cu multimplele tale nickuri , Constant ,MacGigi , MosGeila, Craciun , diad_CH , CH1291 , etc etc ....mereu aceleasi figuri de amarastean ce te-ai pomenit intr-o tara ce te suporta ca pe un paduche
  Un pic de decenta bey bosschet ...ca nu esti singurul , ciori ca tine sunt o gramada
  Axxa
  19.03.2021, 16:41
  Tu crezi ca esti altceva?
  csomule, ai pretentia de a fi numit om politic? Chiar si politruc e mult spus pentru tine si pentru actuala clasa politica. E ceva neadevarat in ce a spus "politrucul"?
  CH 1291
  19.03.2021, 16:40
  Traiesc intr-o tara cu 4 limbi nationale. Nu pot intelege de ce
  in Romania nu pot coexista pasnic si armonios toate comunitatile etnice care au acolo radacini de sute de ani. Cert, Romania nu este o tara federala, dar egalitate de tratament este una dintre primele prevederi ale constitutiei.

  Fac acest comentariu, ca reactie la "FrumoasaTara" si "Gile".
  Nu inteleg de ce opiniile unora sunt mai valoroase decat ale altora.
  Cand este ceva de criticat, scopul este AMELIORAREA, nu aruncarea de invective reciproce. Ispirati-va de la Olanda, Belgia, Spania, ... Nu va vorbesc de America, aceasta nu este inca un exemplu de urmat.
  Gile
  19.03.2021, 15:51
  Foarte simplu
  UDMR, AUR si mafia PSD sunt puternice din cauza romanilor care au refuzat sa se prezinte la vot !
  Ne meritam soarta !
  vgabriel2k
  19.03.2021, 17:18
  unii nu se vor prezenta la vot indiferent ce le-ai oferi,altii
  poate e mai bine ca nu se prezinta la vot...problema e ca una fumam in campanie,alta dupa...au promis reforme vii si colorate,si-au adus consilieri/sfatuitori far' de numar si tot nu fac nimic(bun pentru prostimea ce le-a dat votul) .Eu chiar sunt curios cati plusecuristi au verificat activitatea labarului Bordei,promovat in detrimentul lui Gotiu...e bine,nu?
  FrumoasaTara
  19.03.2021, 15:05
  Este de neacceptat ca bozgaurii, parte a gruparii infractionale ...
  organizate psdragnea + psdpuiemonta + aldetradiceanu + tradatorii si vanzatorii de tara de la udmr, grupare etnica ce ar trebui exclusa din sparlament si care promoveaza si protejeaza hotiile la drumul mare din codrii si padurile Romaniei + courvetele de la minoritati, sa continue sa promoveze si sa protejeze infractorii si infractiunile !!!
  Strigator la cer tupeul etnicilor infractori !!!