Transferul de la Otopeni in Bucuresti - costuri si posibilitati

Marti, 29 August 2017, ora 12:04
1170 citiri

Vii cu un grup de prieteni sau cu familia in Bucuresti si avionul aterizeaza la Otopeni? Cum planifici sa te deplasezi pana in oras? Tarifele pentru taxi la aeroport sunt destul de mari si, de multe ori, apar diferite taxe ascunse sau preturi necorespunzatoare pe care le cer soferii.

Pentru a evita situatiile neplacute in care mai mult ca sigur vei fi implicat daca iei un taxi, cel mai bine ar fi sa apelezi la o firma de inchirieri auto Otopeni.

Deoarece majoritatea aeroporturilor sunt amplasate in afara orasului, inchirierea unui autoturiusm pentru a se deplasa la destinatia dorita este o practica raspandita in alte tari europene. La noi, in Romania, in schimb, abia prinde amploare.

Fara indoiala, conditiile satisfacatoare de calatorie, masinile intr-o stare buna, rapiditatea deplasarii sunt doar cateva dintre acele aspecte care merita sa fie luate in considerare atunci cand te gandesti cum anume sa te deplasezi de la aeroport spre Bucuresti.

Desigur, si in cazul in care decizi sa apelezi la o firma de inchirieri auto este indicat sa iti faci rezervarile inainte. De cele mai multe ori, poate fi gasita o masina chiar in ziua in care ai aterizat, fara rezervare prealabila, dar, daca vrei sa fii sigur suta la suta, cel mai bine ar fi sa iti faci rezervarea din timp.

Reducere de 5% daca platesti online

Pentru a face o rezervare la o firma de inchirieri auto iti recomand sa intri pe site-ul www.primarent.ro si sa faci o rezervare online, indicand datele necesare ce tin de ora si locul in care ai nevoie de masina.

Online este mult mai rapid sa faci o rezervare, poti sa o faci cu o zi inainte sau chiar mai multe si sa fii sigur ca masina ta te va astepta la aeroport.

Poti sa vezi intreaga flota de automobile disponibile, sa analizezi toate conditiile si preturile pentru a fi convins ca nu exista taxe ascunse si ca te vei bucura de confortul optim.

Pentru a profita de 5% reducere poti alege plata online. De asemenea, in cazul in care ai nevoie de mai multe informatii cu privire la conditiile de inchiriere a unei masini sau ai nevoie de orice fel de detalii, ai un numar de telefon la care poti sa suni oricand si sa discuti cu un angajat al firmei.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#transfer aeroport, #inchiriere masina Otopeni , #aeroport