UPDATE Pilotul participant la competitia off-road de la Slanic Moldova a murit dupa ce a cazut cu masina in raul Oituz

Sambata, 19 Iunie 2021, ora 19:33
4181 citiri
UPDATE Pilotul participant la competitia off-road de la Slanic Moldova a murit dupa ce a cazut cu masina in raul Oituz
Intrecere off-road FOTO Arhiva Ziare.com

UPDATE: Pilotul unui autoturism care participa la o cursa de off-road a murit sambata, 19 iunie, dupa ce masina s-a rasturnat in raul Oituz, iar copilotul a fost ranit, potrivit prefectului judetului Bacau, Ioan Leonard Bulai.

Purtatorul de cuvant al ISU Bacau, maiorul Andrei Grecu, a precizat ca ranitul, in varsta de 35 ani, a fost preluata de un echipaj al SMURD.

"Ranitul este echilibrat hemodinamic si va fi transferat la Centrul de Primiri Urgente Onesti", a declarat maiorul Andrei Grecu.

Accidentul s-a produs intre localitatile Sarata din judetul Bacau si Bretcu din judetul Covasna, intr-o zona greu accesibila si fara semnal GSM.

Din cadrul ISU Bacau au participat la misiune pompierii Detasamentului Onesti si paramedicii SMURD.

La fata locului a fost prezent si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Bacau. Totodata, forte de interventie din cadrul ISU Covasna s-au deplasat in sprijin.

Un pilot participant la o competitie off-road este resuscitat dupa ce un autoturism care participa la o competitie de off-road in judetul Bacau s-a rasturnat cu masina in raul Oituz.

"Astazi, in jurul orei 17.00, politistii au fost sesizati prin 112, de catre un tanar de 30 de ani, din Bucuresti, despre faptul ca, un barbat de 40 de ani, din aceeasi localitate, a fost luat de apele unui parau, afluent al raului Oituz, in padurea de pe raza comunei Poiana-Sarata. Din primele verificari, s-a stabilit ca, un echipaj aflat intr-un autovehicul care participa la un concurs de offroad de pe raza Statiunii Slanic-Moldova si se deplasa pe traseul dintre Slanic catre Bretcu, judetul Covasna a fost luat de ape, in momentul traversarii paraului.Tanarul de 30 de ani a reusit sa traverseze paraul pe malul opus, iar autovehiculul in care era barbatul de 40 de ani, a fost luat de ape. Politistii, pompierii si voluntarii s-au mobilizat si au efectuat cautari. A fost preluat de pe malul paraului tanarul de 30 de ani, ulterior fiind gasit si celalalt barbat, caruia, in acest moment i se efectueaza manevre de resuscitare"

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din Hunedoara. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă
Un tânăr de 21 de ani a fost găsit decedat pe o stradă din Hunedoara. Poliția a deschis dosar penal de moarte suspectă
IPJ Hunedoara a anunțat că un apel la numărul de urgenţe 112 a anunţat că pe o stradă din Orăştie, judeţul Hunedoara, a fost găsit trupul neînsufleţit al unui tânăr. Poliţiştii...
#pilot, #raliu, #deces, #oituz , #eveniment