Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > incendiu club Colectiv
A   A   A

Incendiu in Club Colectiv - Supravietuitoare: Am vazut Iadul. Toti erau in negru, flacarile erau rosii

Incendiu in Club Colectiv - Supravietuitoare: Am vazut Iadul. Toti erau in negru, flacarile erau rosii
Foto: captura Youtube/Live Go
Andra Marin, o tanara in varsta de 17 ani care a supravietuit incendiului de vineri spre sambata din clubul Colectiv din Capitala, a declarat ca poate spune ca a vazut Iadul.

"Sunt intr-o stare de soc, dar nu stiu daca e o stare de soc ca a fost incendiul sau ca am supravietuit. Sunt persoane despre care nu stiu nimic, dar cele apropiate sunt in spital, cu mine. Fizic sunt bine, am doar picioarele, unul este in ghips. Ma dor foarte tare. Nu am arsuri, eram sub toata lumea. Asta a fost norocul", a declarat tanara de 17 ani la Antena 3.

Andra Marin a explicat apoi la ce distanta de scena si de iesire se afla si a povestit momentele de groaza prin care a trecut in timpul incendiului.

Tragedie intr-un club din Bucuresti: Inca un membru al formatiei care canta pe scena a murit
"Eram in fata scenei, foarte aproape, iar in stanga mea erau artificii, iar artificiile au sarit pe stalpul care era inconjurat cu burete. Toti am ras la inceput si apoi in cateva secunde am intrat in panica, pentru ca tavanul a luat foc. Eram destul de departe de usa. Era usa, apoi era un hol unde era garderoba si apoi intram in club. Scena era destul de departe de usa.

Eram patru insi, ne-am luat de mana si am plecat, dar apoi ne-am pierdut. Ma rugam sa se termine mai repede. Pot sa spun ca am vazut Iadul, ca toti erau in negru si flacarile erau rosii. Abia mergeam, eram desculta. Tricoul era cu un imprimeu simteam cum se topeste pe abdomen, dar cand am iesit am verificat si nu aveam nicio arsura", a mai spus tanara de 17 ani.
Tragedie intr-un club din Bucuresti: 27 de morti, peste 150 de raniti - Dosar pentru omor calificat

27 de persoane au murit si peste 100 de oameni au fost transportati la toate spitalele din Bucuresti in urma incendiului din noaptea de vineri spre sambata din clubul Colectiv din Capitala.
Facebook ShareTweet
 Sambata, 31 Octombrie 2015, ora 20:22
 Autor:Andreea Ghinea

 Articol citit de 3807 ori

Citeste si: