Tragedie în Galați: un bărbat cu persmisul suspendat a murit după ce buldo-excavatorul pe care îl conducea a fost lovit de tren

Marti, 14 Septembrie 2021, ora 19:211732 citiri
Tragedie în Galați: un bărbat cu persmisul suspendat a murit după ce buldo-excavatorul pe care îl conducea a fost lovit de tren
Bărbatul de 55 de ani figura cu permisul de conducere suspendat FOTO Pixabay

Un bărbat din Galaţi care conducea un buldo-excavator pe un drum comunal, deşi avea permisul suspendat, a murit marți, 14 septembrie, după ce a fost acroşat de locomotiva unui tren în momentul în care încerca să traverseze o cale ferată.

Potrivit IPJ Galaţi, un bărbat în vârstă de 55 ani, în timp ce conducea un buldo-excavator pe un drum comunal din localitatea Folteşti, la trecerea la nivel cu calea ferată, a fost acroşat de locomotiva unui tren de persoane ce avea direcţia de deplasare Galaţi către Tg. Bujor, care aparţine de un operator privat.

În urma impactului, bărbatul care conducea buldo-excavatorului a decedat. Totodată s-a stabilit faptul că bărbatul de 55 de ani figura cu permisul de conducere suspendat.

De asemenea, reprezentanţii IPJ Galaţi au transmis că mecanicul locomotivei, un bărbat de 44 de ani a fost dus la spitalul din Târgu Bujor pentru recoltarea probelor biologice, deşi în urma testării cu aparatul alcooltest nu a rezultat că ar fi consumat băuturi alcoolice.

Trenul implicat în evenimentul rutier a fost tras pe o linie secundară, iar pasagerii au fost preluaţi de un alt tren pentru a-şi continua deplasarea.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, cercetările fiind continuate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Tg. Bujor – Formaţiunea Rutieră.