Tragedie cumplită într-o familie de români din Italia. Un bărbat și-a ucis soția cu sânge rece, apoi s-a sinucis

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 03:39
5031 citiri
Tragedie cumplită într-o familie de români din Italia. Un bărbat și-a ucis soția cu sânge rece, apoi s-a sinucis
Poliția italiană a demarat o anchetă la locul faptei. FOTO Zoom24.it

Un cuplu de români, soț și soție, au fost găsiți lipsiți de viață într-o casă din într-o casă din localitatea italiană Montesilvano (Pescara). În urma lor a rămas orfan un copil de 11 ani.

În spatele morții celor doi se ascunde o adevărată tragedie. Presa italiană scrie că Ștefan Corboș a ucis-o pe soția sa, Cristina, iar apoi s-a sinucis, speriat și cuprins de remușcări, notează Zoom24.it.

Cei doi au fost găsiți decedați de vecini. Oamenii spun că românii reușiseră să se integreze foarte bine în micul orășel, că erau liniștiți și mai degrabă retrași. Ei locuiau de mai mult timp într-o casă de pe Via Tagliamento, aveau 50 de ani și aveau un băiat de 11 ani. Însă de ceva vreme ei începuseră să se certe din motive necunoscute vecinilor.

Se presupune că relația lor devenise tensionată după ce bărbatul a rămas fără slujbă, moment din care nu a mai reușit să se angajeze, pe fondul unui șomaj ridicat și al problemelor generate de criza sanitară în Italia, notează Il Messaggero. Tragedia s-a consumat vineri, 15 octombrie, la scurt timp după ce copilul s-a dus la școală. Imediat, între Ștefan și Cristina a izbucnit o ceartă care avea să le fie fatală.

Ce s-a întâmplat

Înfuriat după ce soția l-a contrazis, Ștefan a pus mâna pe un cuțit și a lovit-o în gât. Lovitura a fost fatală, iar femeia s-a prăbușit fără viață. Disperat după ce a realizat ce a făcut, românul a intrat în panică. În loc să sune la Ambulanță și la Poliție, el a pus mâna pe un al cuțit și s-a sinucis.

Vecinii spun că au auzit țipete. Alarma a fost dată de Marco, unul dintre vecini, care l-a alertat pe fratele său, Nicola. Cei doi au încercat să intre în casă și să intervină, dar ușa de la intrare era blocată. Au anunțat Poliția, iar la oamenii legii au venit la fața locului însoțiți de pompieri, care au forțat ușa și au intrat în casă. Acolo, priveliștea îngrozitoare i-a șocat pe vecini.

Pe jos zăceau într-o baltă de sânge Daniel Ștefan Corboș și Cristina, iar lângă ei erau două cuțite. Medicii sosiți și ei la fața locului nu au putut decât să constate decesul celor doi, iar o echipă a Poliției italiene a demarat o anchetă.

Primele cercetări, deși nu au lămurit pe deplin tot ceea ce s-a întâmplat în acele momente în casa de pe Via Tagliamento, au refăcut filmul evenimentelor. Totuși, este de așteptat ca ancheta să dezvăluie și alte elemente.

Încăierare între doi profesori și elevi de clasa a 7-a, la o școală din Bacău. Scandalul a fost filmat de colegi VIDEO
Încăierare între doi profesori și elevi de clasa a 7-a, la o școală din Bacău. Scandalul a fost filmat de colegi VIDEO
ISJ Bacău a demarat verificări la Liceului Tehnologic din Răchitoasa, după ce într-o şcoală generală care aparţine de acest liceu a fost filmat un incident aparent violent în care sunt...
Ancheta podului prăbușit din Baltimore ar dura până la 2 ani. Zeci de containere periculoase în apă, unele fisurate
Ancheta podului prăbușit din Baltimore ar dura până la 2 ani. Zeci de containere periculoase în apă, unele fisurate
Autorităţile americane au anunţat că au recuperat rămăşiţele a două persoane care au fost ucise după ce podul Francis Scott Key din Baltimore s-a prăbuşit, marţi, în urma impactului...
#sinucidere, #crima, #Italia, #romani, #Pescara, #ancheta, #tragedie , #eveniment