Toni Grebla, invitat de seama la nunta unui interlop

Marti, 13 Aprilie 2010, ora 09:15
4614 citiri
Toni Grebla, invitat de seama la nunta unui interlop

Toni Grebla, senator PSD si presedintele Comisiei Juridice din Senat, a participat la sfarsitul saptamanii trecute la o nunta tiganeasca, in Targu Jiu, la Poarta Sarutului.

Evenimentul a fost organizat de Dan Barcina, cunoscut si sub numele de Dan Goeru, un fel de Bercea Mondialu' local, cu multe dosare penale, informeaza Curentul.

Se pare ca prietenia dintre pesedistului Toni Grebla si familia Barcina este veche. Grebla a fost chiar nasul fetei lui Barcina, la prima casatorie a acesteia, petrecuta in 2006, tot la Poarta Sarutului.

"Sunt niste oameni deosebiti! M-am interesat si am aflat ca si in alte locuri din lume se folosesc parcurile pentru astfel de evenimente. Chiar am contribuit la alegerea locatiei", a declarat in urma cu patru ani, nasul Grebla.

Presa locala a remarcat ca Dan Barcina a fost prezent in permanenta la toate reuniunile PSD Gorj si a fost sustinut mai mult sau mai putin direct in afaceri de lideri ai acestui partid.

La nunta care a avut loc in weekend s-a alaturat si primarul orasului Tg Jiu, Florin Carciumaru, pe care presedintele PSD, Victor Ponta, il lauda in urma cu cateva luni ca este un primar care castiga cu 70-80% alegerile.

Pe langa Carciumaru, s-au asezat la masa nuntasilor si presedintele Consiliului Judetean Gorj, pesedistul Ion Calinoiu, dar si Doinel Popescu, seful Evidentei Persoanelor Gorj.

Legaturile lui Barcina cu PSD are radacini mai vechi, inca de pe vremea lui Adrian Nastase. Astfel, societatile comerciale la care Ministerul Transporturilor detinea actiuni au fost cumparate de catre firmele lui Barcina la preturi derizorii - cinci companii profitabile la numai 104 miliarde de lei.

Mai mult, se pare ca Barcina a mai obtinut prin intermediul firmei Yogaro SRL, in guvernarea PSD, sute de miliarde de lei. Firma interlopului Dan avea ca obiect de activitate servicii de curatenie in vagoanele CFR.

Surse ale cotidianul "Impact de Gorj" au declarat ca profitul lui Barcina nu era chiar de 100%, pentru ca avea de dat comisioane grele celor care i-au intermediat si i-au aranjat castigarea licitatiei.

De asemenea, Barcina este anchetat intr-un dosar in care una dintre firmele sale a "uitat" sa achite o factura de peste 3 milioane de euro pentru energia achizitionata de la Complexul Energetic Rovinari.

Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Înțepături electorale între Firea și Piedone. „Au reciclat-o și i-au zis că e cea mai bună / Am telefonul deschis / Nu m-a sunat nimeni”
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, 28 aprilie, întrebată dacă mai negociază cu Cristian Popescu Piedone şi mai speră ca acesta să se retragă din...
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
#Toni Grebla nunta interlop, #Toni grebla nunta tigani, #Grebla nunta interlop rrom , #investigatii