Momentul dramatic în care un TIR evită în ultima clipă o bătrână. Femeia de 90 de ani amendată pentru accidentul produs VIDEO

Miercuri, 25 August 2021, ora 15:506040 citiri
Momentul dramatic în care un TIR evită în ultima clipă o bătrână. Femeia de 90 de ani amendată pentru accidentul produs VIDEO
Femeia este evitată în ultimul moment FOTO Captură/ Facebook Agerpres

O femeie de 90 de ani din judeţul Galaţi a fost amendată, miercuri, cu 435 de lei, după o traversare neregulamentară care a dus la producerea unui accident rutier, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, pe DN 2B, în localitatea Movileni, s-a produs un incident rutier soldat cu pagube materiale, cauzat de traversarea neregulamentară a unui pieton.Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor şi semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galaţi către comuna Şendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii prin loc nemarcat schimbând brusc direcţia de deplasare şi oprindu-se în gardul unui imobil.

Poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, au identificat pietonul în cauză, o femeie, de 90 de ani, aceasta fiind sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News