VIDEO FOTO Pe cine ar fi vrut sa asasineze "demonii" din gruparea Hells Angels veniti la Bucuresti: "Aflasem, dar credeam ca este vorba despre ceva balcanic"

Joi, 26 Noiembrie 2020, ora 00:0356765 citiri
VIDEO FOTO Pe cine ar fi vrut sa asasineze "demonii" din gruparea Hells Angels veniti la Bucuresti: "Aflasem, dar credeam ca este vorba despre ceva balcanic"
Alexandru Cazan este presedintele CM Gremium Nomads Romania FOTO Facebook/ Alexandru Cazan

Apar noi informatii in rasunatorul caz legat de MC Hells Angels, ai carui membri au fost opriti inainte de a trimite din Romania o cantitate importanta de cocaina si de a comite un asasinat.

Alexandru Cazan, presedintele Clubului de Motociclisti Gremium Nomads Romania, spune ca el era, de fapt, tinta asasinatului descoperit de ofiterii DIICOT si planuit de Marius Lazar, seful gruparii de motociclisti Hells Angels Romania.

Cazan sustine ca ar fi aflat cu doua saptamani inainte ca i se pregateste o razbunare, insa ca nu se astepta sa fie atat de grav. Cele doua grupari de motociclisti sunt rivale si au avut dese contre violente pana acum.

Membrii Gremium Nomads Romania impreuna cu Alexandru Cazan

"Noi am fost anuntati de doua saptamani de chestia asta, de la niste baieti care participasera la parastasul lui Daniel Chiras, cel care a murit in Spania, anul trecut. Au fost niste prieteni de-ai nostri la parastas si acolo a rasuflat putin si asta. Ne-am gandit de ceva balcanic, asa, de o spitalizare. Nimic mai grav. Pe neozeelandezi noi ii stiam de prin septembrie. Nu pareau ca ne-ar pune probleme, balcanic vorbind. Adica de batai, cum mai facem noi, uneori. In schimb, chestia asta cu asasinatul, din partea lui machedonul Marius (Marius Lazar, n.r.), cel arestat. Am inteles ca a si recunoscut la IGP ca a vrut sa ma asasineze, insa nu din probleme de club, ci din probleme personale, ca l-am injurat eu nu stiu cum. Dar eu cred ca a declarat asa sa excluda clubul din discutia asta", a declarat Alexandru Cazan pentru Ziare.com.

Comisarul-sef Sergiu Popescu, de la Directia de Combatere a Criminalitatii Organizate din cadrul IGPR, a declarat ca politia face eforturi pentru protejarea "celor vizati" de asasinatul descoperit de DIICOT.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News