O bucată de tavan s-a prăbușit la Spitalul Municipal Lugoj. Inspectoratul Teritorial de Muncă a trimis o echipă în control

Marti, 07 Decembrie 2021, ora 14:181166 citiri
O bucată de tavan s-a prăbușit la Spitalul Municipal Lugoj. Inspectoratul Teritorial de Muncă a trimis o echipă în control
Tavan prăbușit FOTO lugojinfo.ro

Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş va trimite o echipă în control la Spitalul Municipal Lugoj, unde s-a prăbuşit o bucată de tavan într-un corp de clădire anexă a unităţii, dar nu a fost nimeni rănit.

"Am aflat acum că a căzut o bucată din tavanul spălătoriei Spitalului Municipal Lugoj. Vom trimite o echipă acolo să verifice ce s-a întâmplat, pe linia protecţiei în muncă. Din fericire, din informaţiile noastre, nu a fost nimeni rănit, pentru că incidentul a avut loc noaptea", a declarat marţi, pentru Agerpres, şeful ITM Timiş, Pavel Kasai.

El a menţionat că tavanul spălătoriei a fost reabilitat în urmă cu doi-trei ani şi că angajaţii nu ar fi fost mulţumiţi încă de atunci, întrucât calitatea lucrărilor a fost îndoielnică.

La sfârşitul lunii august, ITM Timiş a derulat o altă anchetă la Spitalul Municipal Lugoj, după ce o asistentă a fost lovită de o lampă care s-a dezlipit de pe perete, în sala de operaţie, în timpul unei intervenţii chirurgicale. Lampa în cauză, una de dezinfecţie, a fost montată în sala de operaţii în anul 2020.

Asistenta a ajuns la Spitalul Judeţean Timişoara, după câteva ore, pentru investigaţii, acuzând dureri în zona cervicală.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News