Tatăl vitreg al fetiței ucise la Arad a recunoscut crima. Motivul înfiorător pentru care a lovit copilul cu capul de perete

Marti, 02 Noiembrie 2021, ora 12:29 12395 citiri
Bărbatul de 23 de ani a fost dus să reconstituie crima FOTO Aradon.ro

Tatăl vitreg, în vârstă de 23 de ani, al fetiţei găsite moartă pe un teren de lângă un cimitir din Arad, a recunoscut crima.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că a fost deranjat şi enervat de faptul că fetița a vrut să se joace, astfel că a lovit-o cu capul de perete până a decedat.

Crima s-ar fi petrecut joi, 28 octombrie, în timp ce mama copiilor era internată la Spitalul Matern, unde a născut un băiețel. Femeia n-a știut ce se întâmplase cu cei doi copii rămași acasă.

El a pus-o apoi într-un geamantan şi a transportat-o pe un teren viran, în călătorie fiind dus şi fratele mai mic al copilei.

"Tatăl şi-a recunoscut fapta. A recunoscut în cadrul audierilor de marţi că s-a enervat, a fost deranjat de fetiţa concubinei sale care îl gâdila şi a vrut să se joace cu el. A dat-o cu capul de peretele din hol. A observat că nu mai are puls, aşa că a pus trupul acesteia într-un geamantan, a luat un taximetru şi a dus cadavrul pe un teren viran. Cu un alt taximetru s-a întors acasă. În călătorie l-a luat şi pe băiatul de trei ani, fratele victimei”, a declarat Ruxandra Tarcea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, pentru News.ro.

Bărbatul a încercat să incendieze cadavrul cu niște acetonă pe care o găsise în apartament.

Criminalul a fost ridicat în urma unei intervenții în forță a mascaților

Bărbatul urmează să fie prezentat, în cursul zilei de marţi, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Arad, cu propunere de arestare preventivă.

El este cercetat pentru violenţă în familie raportat la infracţiunea de omor şi profanare de cadavre sau morminte.

Trupul fetiţei a fost găsit sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News