Tatal procuroarei Adina Florea a murit la 79 de ani. Liderul PSD Constanta: "Un caracter puternic, o personalitate"

Vineri, 15 Ianuarie 2021, ora 09:14 4035 citiri
Foto: Facebook/ Stroe Felix

Dumitru Florea (79 de ani), tatal procurorului Adina Florea de la Sectia Speciala, fost consilier judetean din partea PSD Constanta, a murit joi, 14 ianuarie.

Dumitru Florea a murit joi, 14 ianuarie, din cauza unui infarct. A fost unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Constanta, ocupand timp de 6 mandate si functia de consilier judeteaa. Dumitru Florea este tatal Adinei Florea, procurorul care conduce SIIJ - Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie.

Inginer agronom de profesie, Dumitru Florea a intrat in politica alaturi de sociali-democrati inca din anii '90.

"Am fost cu ei de la inceput, e nevoie in partid de oameni de incredere, nu de figuri din astea care numai macane, de care lumea e satula. Eu n-am schimbat partidul, am fost acolo si la greu, si la bine. Opinia mea a fost opinia mea, nu m-am amestecat cu gastile, stiti dvs... Mi-am vazut strict de treaba mea", a declarat Dumitru Florea (in anul 2018) pentru "Adevarul".

"Un caracter puternic, o personalitate. Un om de initiativa, intreprinzator, om de familie si cetatean marcant al Dobrogei. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Suntem alaturi de familia indoliata", a scris si Felix Stroe, presedintele Organizatiei Judetene PSD Constanta.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
P
Pauperovici
rank 1
Ce stii vacutzo despre banii bolsevicilor din bancile de la voi ?