Tată și fiu, găsiți inconștienți într-o locuință din Cluj. Unul dintre ei n-a mai putut fi salvat

Joi, 11 Noiembrie 2021, ora 11:52 3502 citiri
La fața locului a intervenit și un echipaj de pompieri FOTO DSU / Facebook

Un bărbat de 90 de ani și fiul acestuia, de 50 de ani, au fost găsiți joi, 11 noiembrie, inconștienți într-o locuință din localitatea Florești, orașul Cluj. Cei doi au fost transportați la spital, însă unul dintre ei nu a mai putut fi salvat.

”O autospecială de stins incendii şi două echipaje SMURD au acordat primul ajutor calificat şi asistenţă medicală de urgenţă pentru doi bărbaţi ce au fost găsiţi în stare de inconştienţă, într-o casă situată pe strada Tudor Vladimirescu din localitatea Floreşti. La faţa locului au găsit un bărbat de cca 90 de ani fără semnale vitale şi unul de cca 50 de ani, în stare de inconştienţă şi cu respiraţie agonică”, anunţă ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru bărbatul de 90 de ani, fiind susţinute cu suportul vital avansat de către echipajul medical SMURD, mai bine de 40 de minute. În ciuda strădaniilor salvatorilor, acestuia nu i-au mai revenit semnalele vitale.

”Cel de-al doilea bărbat a primit asistenţă medicală de urgenţă şi a fost transportat la spital, în stare generală ameliorată, pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate”, au mai transmis pompierii.

Poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Potrivit Cluj24, nu este exclusă o intoxicare cu gaze arse, după ce o cratiţă a fost uitată pe aragaz iar focul s-a stins.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News