Tanara de 19 ani din Sibiu, decedata ca urmare a infectiei cu coronavirus

Duminica, 29 Noiembrie 2020, ora 14:49
9231 citiri
Tanara de 19 ani din Sibiu, decedata ca urmare a infectiei cu coronavirus
Foto Hepta

Printre cei 148 de pacienti decedati in ultimele 24 de ore ca urmare a infectarii cu noul coronavirus se afla si o tanara de 19 ani din Sibiu, care a murit la spitalul din Medias.

Tanara avea mai multe comorbiditati, care i-au agravat starea de sanatate.

"Pacienta in varsta de 19 ani a fost internata in data de 25 noiembrie in stare generala alterata, cu insuficienta respiratorie acuta, forma severa si pneumonie acuta virala SARS-CoV-2 cu afectare pulmonara in procent de peste 75%. A primit tratament corespunzator specific conform protocolului in vigoare, inclusiv oxigen prin ventilatie non-invaziva, ulterior, pacienta a fost intubata urmand sa fie transportata in sectia de Terapie Intensiva a SCJU Sibiu, dar starea acesteia s-a deteriorat rapid, pacienta suferind stop cardio-respirator neresuscitabil. De asemenea pacienta avea comorbiditati grave", au transmis reprezentantii Institutiei Prefectului Sibiu.

In judetul Sibiu, de la debutul pandemiei si pana in prezent au fost confirmate pozitiv in urma testarii SARS-CoV-2, 13.982 de persoane, dintre care 13.468 de adulti si 514 copii. Sibiul este pe locul doi pe tara in ceea ce priveste incidenta cazurilor, cu o rata de 7,13 cazuri la mia de locuitori.

Cititi si:

Incidenta cazurilor de COVID-19. Constanta se mentine pe primul loc. Scadere usoara in Sibiu

Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, din cauza unei maladii
Doliu în lumea filmului. A murit un cunoscut regizor, din cauza unei maladii
Cineastul francez Laurent Cantet, care a câştigat trofeul Palme d'Or la Festivalul de la Cannes în 2008 cu lungmetrajul "Entre les murs", a murit joi la vârsta de 63 de ani, a anunţat agentul...
Fotbalistul care dă în judecată Pfizer şi BioNTech: ”Durerea este intensă”
Fotbalistul care dă în judecată Pfizer şi BioNTech: ”Durerea este intensă”
Accidentat des, François-Xavier Fumu Tamuzo a decis să îşi încheie cariera de fotbalist la jumătatea lunii aprilie, la doar 29 de ani. Atacantul echipei Laval, format la Auxerre, a decis să...
#tanara, #deces, #medias, #Sibiu, #covid, #boli , #ANI