Tanar amendat cu 1.000 de lei pentru ca arunca coji de seminte pe jos. Politistii l-au vazut pe camerele video de supraveghere

Autor:N.G.
Miercuri, 16 Septembrie 2020, ora 11:263593 citiri
Tanar amendat cu 1.000 de lei pentru ca arunca coji de seminte pe jos. Politistii l-au vazut pe camerele video de supraveghere
Foto: Politia Locala

Un tanar din Sebes care a fost amendat de politisti cu 1.000 de lei dupa ce a mancat seminte si a scuipat cojile pe jos a contestat procesul verbal in instanta de judecata. Acesta a fost surprins de camere de supraveghere si a primit sanctiune aacasa.

In data de 18 mai, tanarul se afla alaturi de mai multi prieteni in Parcul Arini din Sebes. Pe camerele de supraveghere montate in parc, politistii locali i-au observat pe tineri in timp ce mamanca seminte si scuipa semintele pe jos.

Dupa aproximativ doua ore, la fata locului s-a prezentat un echipaj al Politiei Locale Sebes. Politistii i-au atentionat pe tineri sa stranga cojile de pe jos, fapt pe care tanarul mentioneaza in cererea de anulare ca l-a si facut.

Acesta a mai precizat ca politistii locali au spus ca nu ii vor da amenda, dar pana la urma a primit o sanctiune. Tanarul a motivat ca vrea anularea amenzii deoarece aceasta este prea mare pentru fapta savarsita, ca nu are un venit propriu fiind student la Cluj Napoca.

In 7 septembrie, magistratii Judecatoriei Sebes au respins cererea tanarului si au mentinut amenda de 1.000 de lei. Hotararea Judecatoriei poate fi contestata la instanta superioara.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News