Tânăr de 22 de ani mort la volanul unui BMW în Sibiu. Bolidul a derapat și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate

Miercuri, 18 August 2021, ora 12:443225 citiri
Tânăr de 22 de ani mort la volanul unui BMW în Sibiu. Bolidul a derapat și s-a izbit violent de un stâlp de electricitate
Mașina s-a izbit de stâlp în dreptul șoferului, iar tânărul n-a mai putut fi salvat de paramedici FOTO Turnul Sfatului

Un șofer de 22 de ani și-a pierdut viața în noaptea de miercuri spre joi, 18 august, într-un accident foarte grav petrecut pe o stradă din orașul Sibiu.

Martorii spun că mașina circula cu viteză foarte mare și a fost scăpată de sub control de tânărul de 22 de ani din cauza carosabilului ud.

Șoferul, originar din localitatea Mediaș, se deplasa pe sensul de mers Sibiu-Sighișoara și a pierdut bolidul de sub control în intersecția cu strada Tudor Vladimirescu, la periferia de nord a orașului Sibiu.

Acul vitezometrului s-a oprit în dreptul vitezei de 140 de kilometri/oră, mai spun martori.

Pe contul de Facebook al tânărului decedat sunt urcate numeroase fotografii cu acesta în preajma unor mașini de lux, majoritar BMW-uri.

”A lucrat la noi acum câțiva ani, la echipa de intervenție. Era un băiat bun, nu a făcut probleme. Mergea la sală, la kickbox, se antrena cât a lucrat aici, era ok. Știu doar că îi plăceau mașinile și era un pic vitezoman”, a declarat un fost angajator al tânărului, pentru publicația OraDeSibiu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News