Cum a reușit un tânăr de 18 ani să lovească trei mașini într-o parcare din Huși

Miercuri, 15 Septembrie 2021, ora 16:48
2165 citiri
Cum a reușit un tânăr de 18 ani să lovească trei mașini într-o parcare din Huși
Accident pe o stradă din Huși FOTO: Vremea Nouă

Situație penală pentru un tânăr de 18 ani care deși nu avea permis s-a urcat la volanul unei mașini și a lovit alte trei autovehicule. Totul s-a întâmplat într-o parcare din Huși.

Din fericire nimeni nu a fost rănit însă, tânărul, aflat la vârsta la care ar fi putut să dea examen pentru carnetul de conducere, s-a ales cu dosar penal pentru două infracțiuni grave: conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice, potrivit Vremeanouă.ro.

Cum a reușit tânărul să lovească trei mașini

Conform martorilor, băiatul se plimba, luni seară, cu o mașină marca Volkswagen Passat, pe strada Școlii, din municipiul Huși. A izbit două autoturisme staționate în fața unui bloc. Martorii care au văzut cele întâmplate s-au speriat și au strigat la individul de la volan, dar li s-a părut foarte suspect faptul că acesta nu prea reacționa normal.

“În data de 14 septembrie a.c, ora 22.10, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată cu privire la un accident rutier produs pe strada Școlii în municipiul Huși, județul Vaslui. Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de un bărbat în vârstă de 18 ani, din localitatea Plopi, județul Vaslui, a acroșat și avariat 3 autoturisme, înmatriculate în județul Vaslui, care se aflau parcate.

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale. Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, cel în cauza nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Huși în vederea recoltării de probe biologice”, au transmis reprezentații IPJ Vaslui.

“În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, au precizat reprezentații Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
Un călător a murit după ce a căzut pe calea de rulare în stația de metrou Obor. Se ia în calcul o tentativă de sinucidere
A fost panică, joi seară, 18 aprilie, în staţia de metrou Obor. Oamenii care așteptau să vină trenul au văzut cum un călător a căzut pe şine. UPDATE: 22:10: Potrivit Antena 3,...
Accident între un TIR și două autoturisme, la Mizil. Un elicopter SMURD, chemat de urgență să intervină
Accident între un TIR și două autoturisme, la Mizil. Un elicopter SMURD, chemat de urgență să intervină
Un accident rutier soldat cu trei victime s-a produs miercuri la prânz, 17 aprilie, pe DN 1B, la Mizil, traficul în zonă fiind complet blocat. La locul accidentului a fost chemat un elicopter...
#accident, #Tanar beat la volan si fara, #Husi , #accident