Tacerea dlui Dragomir. Daniel Dragomir

Luni, 18 Septembrie 2017, ora 12:5413592 citiri
Tacerea dlui Dragomir. Daniel Dragomir

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir are o lupta personala de dus cu Laura Codruta Kovesi - probabil pentru ca DNA l-a pus sub acuzare intr-un dosar in care a fost arestat preventiv si are deja o prima condamnare nedefinitiva - si cu generalul Florian Coldea, probabil pentru ca nu i-a asigurat imunitatea. Ca acestea sunt tintele, cred ca este evident din tot discursul public al dlui Dragomir.

Domnia sa nu este insa singur, asa cum nu singur a angajat firma Black Cube sa o spioneze pe Laura Codruta Kovesi. Exista fotografii care il infatiseaza alaturi de Alina Bica, Remus Truica, Laura Vicol, care inteleg ca ii e si fina, Elena Udrea.

Surse din anturajul lui Traian Basescu vorbesc si despre dese intalniri ale fostului presedinte cu fostul ofiter SRI.

Pentru televizunile detinute de condamnati sau inculpati, deci ai caror principali adversari sunt tot generalul Coldea si Laura Codruta Kovesi, dl Dragomir este un activ nepretuit.

Domnia sa nu rosteste lucruri fundamental diferite de cele pe care aceste trusturi de presa le vantura de ani de zile. Este fix acelasi lucru si la fel de nefudamentat, dar fosta calitate a lui Daniel Dragomir le da o mai mare greutate la nivel de perceptie publica.

Fostul colonel este extrem de abil. Mai nimic din ceea ce spune nu poate intra sub incidenta unei incalcari a secretului de stat sau a unei calomnii, dar isi acopera generalitatea prin promisiunea ca va face dezvaluiri in fata unei comisii parlamentare de ancheta.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News