Sute de romani, teapa cu tigai si mopuri magice de la teleshopping

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 23:327129 citiri
Sute de romani, teapa cu tigai si mopuri magice de la teleshopping
Foto: Radioconstanta.ro

Un intreg mecanism a iesit la iveala miercuri dupa perchezitiile politistilor la o firma care vindea tigai, mopuri, electrocasnice sau farfurii cu un nume asemanator unui brand ce apare des la televizor in programele de teleshopping.

Astfel, sute de oameni au primit in loc de ce vedeau pe siteul firmei produse de calitate inferioara, iar cei care si-au cerut banii inapoi au primit in schimb amenintari, informeaza Digi 24.

Perchezitii la o firma de teleshopping: Vindea produse de proasta calitate si insela clientii

Clientii comandau si plateau online, iar sumele de bani obtinute erau virate in diverse conturi bancare care nu apartineau societatii, banii fiind ulterior retrasi de reprezentantii societatii, potrivit declaratiilor comisarului-sef Claudiu Enache.

In ultimul an, peste 250 de reclamatii au fost depuse la Politie sau la Autoritatea de Protectie a Consumatorilor, insa numarul celor pagubiti este mult mai mare.

Afacerile online desfasurate de reprezentantii firmei ar fi adus un prejudiciu de peste un milion si jumatate de lei spun politistii. In dosar sunt cercetati adminstratorul firmei si doi angajati. La cateva ore dupa perchezitii, site-ul era inca functional, desi politistii au anuntat inchiderea lui.

A.S.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News