Reacția unui interlop înspăimântat că s-a trezit cu mascații în casă: ”Băi, chem poliția!” VIDEO

Miercuri, 24 Noiembrie 2021, ora 10:408139 citiri
Reacția unui interlop înspăimântat că s-a trezit cu mascații în casă: ”Băi, chem poliția!” VIDEO
Mascații îl imobilizează pe suspect FOTO Capură Video YouTube/ Infosudest

Percheziții de amploare au loc miercuri, 24 noiembrie, în mai multe orașe din România pentru destructurarea mai multor rețele de trafic de persoane.

În timpul uneia dintre perchezițiile domiciliare efectuate în Giurgiu, unul dintre suspecți a strigat „Băi, chem Poliția!”, în timp ce era imobilizat și încătușat de mascați.

Pe fundal se aud rudele bărbatului care le cer oamenilor legii să-l lase în pace.

La nivelul țării sunt realizate 457 de percheziții domiciliare la suspecți de trafic de persoane și minori, transmite Poliția Română.

„Astăzi, Poliția Română și D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează 47 de acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de persoane și de minori, exploatarea persoanelor vulnerabile, trafic de migranți, criminalitate informatică, trafic de droguri și infracțiuni împotriva patrimoniului, cu consecințe deosebit de grave. În cadrul operațiunii coordonate, realizate la nivel național, polițiștii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., vor pune în executare 457 de mandate de percheziție domiciliară și 367 de mandate de aducere”, se arată în comunicatul transmis.

„De asemenea, sunt vizate grupuri infracționale implicate în săvârșirea altor fapte cu pericol social deosebit, care au activat pe teritoriul național sau cu componentă transfrontalieră. Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal, crearea unui climat optim de siguranță a cetățenilor și de protecție a victimelor infracțiunilor”, mai transmit autoritățile.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News