Suceava: Mai multi jandarmi fotografiati fara masti de protectie intr-un autocar. Seful lor fusese confirmat cu Covid-19

Miercuri, 29 Iulie 2020, ora 19:533920 citiri
Suceava: Mai multi jandarmi fotografiati fara masti de protectie intr-un autocar. Seful lor fusese confirmat cu Covid-19
Foto: Monitorul de Suceava

Mai multi jandarmi de la Inspectoratul de Jandarmi Suceava au fost fotografiati in timp ce ce aflau intr-un autobuz, stand unii langa altii, desi mai erau scaune libere, si fara sa poarte masti de protectie asa cum cere legislatia.

Potrivit publicatiei locate Monitorul de Suceava, jandarmii se intorceau de la ceremonia de marcare a "Zilei Imnnului", care s-a desfasurat miercuri, 29 iulie, in "Piata steagurilor" din municipiul Suceava. Asta in contextul in care pe tot parcursul evenimentului care a avut loc in aer liber, jandarmii au purtat mastile de protectie.

Jandarmii au atributii de control in spatiile deschise chiar pe linia purtarii mastilor si a pastrarii distantei fizice, pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus. "Am fost informati cu privire la aceasta situatie care va fi analizata de conducerea Jandarmeriei sucevene. Ne vom concentra pe executarea unor noi instructaje in randul personalului cu privire la respectarea masurilor. Precizam de la inceputul lunii aprilie pana in prezent nu s-a inregistrat niciun caz de infectare", a declarat Nicoleta Andronic, purtatoarea de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Suceava.

Anterior lunii aprilie, chiar seful Jandarmeriei Suceava, Marian Lungu, a fost infectat cu COVID-19, insa intre timp s-a vindecat.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News