UPDATE Studenți găsiți morți într-o vilă la Iași aveau trupurile incendiate. Poliția a reținut doi suspecți VIDEO

Sambata, 11 Decembrie 2021, ora 12:09 13376 citiri
Victimele sunt un cetățean marocan și o studentă româncă FOTO Buna Ziua Iasi

UPDATE:

Cei doi studenți au avut parte de o moarte violentă. După ce au fost uciși, trupurile le-au fost incendiate.

"Au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Au leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc. Cadavrele aparţin unor tineri, el în vârstă de aproximativ 24 de ani, ea de aproximativ 21 de ani. S-ar părea că el este din Maroc. Se presupune identitatea victimelor, însă aceasta trebuie confirmată de rudele acestora. Ancheta e în curs de desfăşurare", a declarat pentru AGERPRES prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol.

Mai mulți suspecți au fost ridicați din căminele T7 și T17 din campusul studențesc "Tudor Vladimirescu".

O cameră de cămin ar fi fost sigilată. În aceasta ar fi fost cazați studenți marocani. Însă informațiile nu au fost confirmate oficial.

Inițial s-a zvonit că tinerii ar fi fost studenți la UMF, însă există și alte surse care spun că aceștia ar fi fost de fapt studenți la TUIAȘI (fosta Politehnică).

Tinerii urmau să plece împreună în străinătate.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Două persoane au fost găsite moarte sâmbătă, 11 decembrie, în locuința închiriată dintr-un cartier de lux al Iașiului. Polițiștii iau în calcul ipoteza unui dublu asasinat.

Polițiștii au împânzit zona, iar criminaliștii efectuează o anchetă de proporții. Momentan nu se cunoaște cu exactitate ce a dus la tragedie, iar ipoteza asasinatului este luată în calcul de specialiști.

Secția 3 Poliție Iași a fost sesizată de un bărbat, despre faptul că vărul său, în vârstă de 25 ani, cetățean marocan, student la UMF Iași, nu mai poate fi contactat pe telefon și că trebuia să aterizeze pe aeroportul din Bruxelles, în data de 10.12.2021, dar nu a ajuns.

Victimele, un cetățean marocan și o studentă româncă, ambii studenți la medicină, au închiriat casa din cartierul Moara de Vânt de la proprietariul Florin Pleşca, plecat la muncă în Irlanda. În zonă chiria lunară perceptută este de 1.000 de euro. De administrarea imobilului se ocupa mama proprietarului, informează Bună Ziua Iași.

Cadavrele au fost ridicate și duse la Institutul de Medicină Legală pentru a se efectua necropsia.

Doi suspecți au fost ridicați de polițiști din zona cartierului Tudor Vladimirescu.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News