Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Strigătul de furie al unui șofer român, după ce doi tiriști, tată și fiu, au strivit un om: „Ce facem, bossilor, ne omorâm între noi?”

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 19:06
256378 citiri
Strigătul de furie al unui șofer român, după ce doi tiriști, tată și fiu, au strivit un om: „Ce facem, bossilor, ne omorâm între noi?”
Ilie Matei - Omul Șoselelor, unul dintre cei mai cunoscuți șoferi din comunitatea tiriștilor din România FOTO Facebook/Ilie.Matei

Ilie Matei, Omul șoselelor, unul dintre cei mai cunoscuți șoferi profesioniști din România, a transmis colegilor de drum un mesaj dur pe pagina sa de Facebook, unde este urmărit de aproape patru zeci de mii de persoane.

Mesajul se adresează în special acelor șoferi care se cred ”Supermen pe șosea” și care au transformat camionul sau tirul în adevărate arme letale. Ilie Matei începe mesajul mărturisind că și el fost victima unor colegi de drum care l-au șicanat în trafic și că a fost tentat să tragă de volan ca ”să-l înghesuie” pe celălalt șofer, dar a realizat că acesta este un gest la îndemâna ”oricărui prost”.

”(…) mai ca îmi venea să iau puțin dreapta de volan și să-l înghesui pe animal, dar anii de șosele care îmi stau în spate îmi spun că ăla e un gest la îndemana oricărui prost care visează să ajungă la un moment dat profesionist”, scire Omul Șoselelor.

Acesta continuă pledoaria explicându-le colegilor din trafic că, din cauza șoferilor care fac pe justițiarii pe șosea intimidând partenerii de drum cu mașinile lor de mare tonaj, se poate ajunge ușor la ”măcel” așa cum s-a întâmplat pe șoseaua Alexandria-București, unde un om a murit nevinovat, strivit între două camioane.

”A prins țăranul camion pe mană și el e Superman pe șosea”.

”Că tot am deschis subiectul proștilor, da, sunt mulți, Măria ta, mulți care au transformat mastodonții ăștia în arme pe șosea. Ei, în viața reală, tremură dacă te uiți urât spre ei, rămași cu sechele de când țipau mistriile după ei prin șantiere, atunci când maistrul le băga de toate în mamele lor, verbal, evident.

Au schimbat meseria între timp și se cred cineva, folosind fiarele astea gigantice ca pe niște arme împotriva semenilor în trafic. Ba mai mult, au descoperit ei că pot intimida oamenii prin manevrele lor, făcând mai nou pe justițiarii.

(…)

Astfel de justițiari au făcut un adevarat măcel săptămâna asta în România, certându-se prin stațiile radio iar apoi, ca sa fie treaba completă, frânând în fața tot unuia de-al nostru cu o dubiță, au reușit să omoare un om nevinovat, tatăl celui cu duba aflat pe scaunul din dreapta.

Mai rău, conflictul a fost început după o depășire a celui cu duba, moment în care s-a atacat la sentiment cel depășit și, ca răzbunare, fiul aflat în fața celui depășit și rănit în orgoliu a frânat brusc în fața dubei pentru a-l pedepsi pe ăsta cu tonaj mai mic, că na, a prins țăranul camion pe mană și el e Superman pe șosea.

Tristul eveniment nu s-a sfârșit aici:

În timp ce tatăl celui cu duba agoniza în salvare, martalogii s-au luat la bătaie, așa cum stă bine oricărui tirist ce făcuse o faptă înălțătoare, pe lângă asta, lovind și un polițist, ca să fie tacâm complet.

Vă readuc aminte la momentul ăsta, ca orice om care își câștigă pâinea de pe urma unui volan, e unul de-al nostru, necontând numărul de scări sau tonajul transportat.

Asta pentru maimuțoii care tot promovează ura asta între scăriști si dubițari, sper ca sunteti multumiți de rezultate.

Da știu, nu e în grădina voastra, nu va interesează...voi având impresia că șoferia se face din tastatură.

Ceea ce tot flegmați online...începe să prindă contur pe șosea și există posibilitatea ca unul din familia voastra să fie maine la locul faptei, ca victimă.

Ce facem bossilor, începem sa ne omorâm între noi pentru frustrări acumulate de la disfuncții sexuale??

Daca simțiți nevoia să vă răcoriți, dați un cap în gura celui ce va privește din oglindă, dar când ieșiți în trafic fiți exemple, nu viitori pușcăriași!

Și sper ca imaginea asta să ne urmărească o perioadă, că am impresia că dezvoltam câteva personalități multiple ce nu mai fi pot controlate.

Ar trebui sa ne fie rușine, să băgăm capul în pământ, pentru maimuțoi de acest gen suntem toți catalogați ca și criminali, jegoși, nesimțiți, proști....Pentru ăștia plătim toți...până la ultimul...

Vreți respect??

Fiți profesioniști!!

Camioanele nu sunt arme, iar noi nu suntem supereroi!!

Aaa, să nu uităm că erau câțiva care propuneau drept de port arma pentru șoferi!

Păi în cazul ăla nu e nevoie să ne mai atace nimeni, ne omorâm între noi excelent!

Pe șosele ne avem doar unii pe ceilalți, indiferent de tonaj, de culoarea pielii, de rasă sau sex!!”

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit nevinovat într-un accident provocat intenționat de doi șoferi de TIR, tată și fiu, în timpul unui conflict în trafic cu un al treilea șofer.

Tragedia s-a petrecut pe șoseaua care leagă Alexandria de București.

Cei trei șoferi implicați în accidentul mortal din Alexandria s-au șicanat în trafic, s-au înjurat prin stație, pentru ca în cele din urmă, conflictul să degenereze într-o tragedie.

Cele două camioane, conduse de tată și fiu, au prins duba la mijloc până ce au strivit-o pe partea dreaptă, unde se afla pasagerul care a și murit în cele din urmă, nevinovat.

Un șofer furios a dat cu mașina peste o femeie și un bărbat, după ce s-au șicanat în trafic. Incidentul violent a avut loc pe o stradă aglomerată din București VIDEO
Un șofer furios a dat cu mașina peste o femeie și un bărbat, după ce s-au șicanat în trafic. Incidentul violent a avut loc pe o stradă aglomerată din București VIDEO
Un bărbat şi o femeie au fost loviţi de o maşină în urma unei şicanări în trafic care a avut loc în Bucureşti. Bărbatul fusese anterior lovit cu pumnul în faţă de şoferul care a dat...
Scandal în trafic terminat cu o crimă. Un bărbat a fost lovit mortal de agresorul supărat pe modul în care și-a parcat mașina
Scandal în trafic terminat cu o crimă. Un bărbat a fost lovit mortal de agresorul supărat pe modul în care și-a parcat mașina
Un bărbat de 50 de ani din judeţul Prahova a fost omorât, în stradă, în urma unui conflict spontan cu un alt bărbat. Agresorul, nemulţumit de felul în care celălalt parcase...
#Sofer, #TIR, #trafic, #sosele, #accident mortal, #sofer tir, #accident TIR , #trafic