Trei străini descoperiți când încercau să treacă ilegal granița. Unde erau ascunși VIDEO

Joi, 21 Octombrie 2021, ora 10:561057 citiri
Trei străini descoperiți când încercau să treacă ilegal granița. Unde erau ascunși VIDEO
Cei trei erau ascunşi într-un compartiment special amenajat FOTO captură video Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Turnu au depistat trei cetăţeni din Turcia și Siria care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un compartiment special amenajat dintr-o autoutilitară.


Joi, pe 21 octombrie, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean maghiar, aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Bulgaria.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, într-un loc special amenajat în compartimentul marfă, trei cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate pentru cercetări. În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Turcia și Siria, cu vârste cuprinse între 24 și 54 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News