Incendiul de la Matei Bals. Care este starea pacientilor evacuati si transferati la alte spitale

Miercuri, 03 Februarie 2021, ora 11:42
1511 citiri
Incendiul de la Matei Bals. Care este starea pacientilor evacuati si transferati la alte spitale
Incendiul de la Matei Bals s-a produs la 5 dimineata/Hepta

Ministerul Sanatatii a anuntat care este starea pacientilor transferati de la Institutul Matei Bals din Capitala in urma incendiului produs pe 29 ianuarie. Unsprezece persoane si-au pierdut viata pana acum, cinci in noaptea incendiului, restul in unitatile medicale in care au fost transferati.

Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Ioan" din Bucuresti: 10 pacienti in stare stabila (1 pacient externat in 2 februarie 2021).

Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti: 3 pacienti. 1 pacient intubat pe ATI, 2 pacienti stabili.

Spitalul Universitar de Urgenta "Elias" din Bucuresti: 4 pacienti in stare stabila.

Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale "Victor Babes" din Bucuresti: 6 pacienti. 2 pacienti in stare grava (ATI), 4 pacienti in stare stabila.

Spitalul Clinic de Urgenta "Sfantul Pantelimon" din Bucuresti: 3 pacienti in stare stabila (ATI).

Spitalul Militar Central din Bucuresti: 2 pacienti. SMC: 2 pacienti in sectia ATI, ambii in stare grava, intubati. ROL2: toti pacientii au fost externati.

Spitalul "Witting" din Bucuresti: 2 pacienti, stare stabila.

Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" din Bucuresti: 4 pacienti. 3 pacienti in stare stabila, 1 pacient in sectia ATI, intubat.

Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti: 2 pacienti stare stabila. 1 pacient va fi externat in cursul zilei de astazi.

Spitalul Monza din Bucuresti: 3 pacienti in stare stabila.

Cinci persoane au murit in ziua incendiului

Cinci persoane au murit in cursul zile de vineri, cand a izbucnit incendiul de la Matei Bals. In urma incendiului, o serie de anchete au fost derulate de autoritati.

Si Colegiul Medicilor s-a autosesizat dupa incendiul de la Institutul de Boli Infectioase "Matei Bals" din Bucuresti. In urma incendiului a fost activat planul rosu, iar spitalele din Capitala au activat planul alb.

Din informatiile anchetatorilor, incendiul s-a manifestat la parterul unui corp de cladire, una dintre ipoteze fiind ca totul a pornit de la o priza defecta. Potrivit ISUBIF, in Pavilionul 5 erau aproximativ 100 de persoane.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#incendiu matei bals, #pacienti transferati, #pacienti decedati la Timisoara, #incendiu la matei bals, #incendiu bals, #incendiu matei bals insemex , #Incendiu Matei Bals