Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > coronavirus
A   A   A

Spania isi va deschide granitele pentru turistii straini incepand din luna iulie: "Sa nu fie supusi unui risc si nici noi"

Spania isi va deschide granitele pentru turistii straini incepand din luna iulie: "Sa nu fie supusi unui risc si nici noi"
Foto: Arhiva Ziare.com
Spania nu isi va deschide granitele pentru turistii straini mai devreme de luna iulie, a anuntat sambata premierul spaniol Pedro Sanchez, transmite agentia DPA.

"Incepand din iulie primirea turistilor straini va fi reluata, in conditii stricte de siguranta" pentru a preveni raspandirea noului coronavirus, a precizat premierul socialist spaniol intr-un discurs.

"Vom asigura ca turistii sa nu fie expusi vreunui risc si de asemenea ca ei sa nu reprezinte un risc pentru noi", a adaugat el.

Prin acest anunt premierul spaniol a zadarnicit sperantele pentru o deschidere mai rapida a sezonului turistic in Spania, una dintre tarile cele mai afectate de pandemia de COVID-19 si care in timpul acesteia si-a transformat numeroase hoteluri in spitale.
In schimb, Italia, tara care a fost un alt focar de coronavirus, a anuntat recent ca-si va deschide granitele pentru turistii straini incepand din 3 iunie.

Citeste si:
Facebook ShareTweet
 Sambata, 23 Mai 2020, ora 18:21

 Articol citit de 1172 ori

Citeste si: