Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Stiri > eveniment
<>513 / 635 stiri
A   A   A

Soferii STB, obligati sa poarte uniforme de la 1 iulie. Primaria Bucuresti cheltuieste 3 milioane de lei cu noile costume

Soferii STB, obligati sa poarte uniforme de la 1 iulie. Primaria Bucuresti cheltuieste 3 milioane de lei cu noile costume
Un sofer STB pozeaza alaturi de noua uniforma impusa de municipalitate FOTO Facebook/ Valer Ciobanescu
De la 1 iulie, toti soferii STB vor fi imbracati in uniforme. In conditiile unor temperaturi ridicate, soferii vor fi nevoiti sa poarte in mod obligatoriu pantalon si camasa, cu maneca lunga sau scurta, si, optional, cravata sau esarfa.

Directorul STB SA, Alexandru Hazem Kansou, a transmis intr-un comunicat de presa faptul ca toate eforturile conducerii sunt indreptate spre transformarea fostei regii intr-o companie eficienta si mai apropiata de public. "Dorim, mai ales, schimbarea mentalitatii pe un trend nou, proactiv, al unora dintre angajati care au ramas tributari vechilor obiceiuri. Am luat aceasta decizie ca urmare a multor reclamatii, anumiti conducatori si manipulanti de vehicule nu erau imbracati adecvat, veneau cu slapi, pantaloni scurti, maiou. Incepand cu 1 iulie, cine nu are uniforma nu intra pe traseu. Dar foarte multi soferi sunt mandri de aceasta investitie si poarta uniforma inca de cand au primit-o", declara directorul.
STB SA a comandat 14.700 de costume (din care 14.400 pentru barbati si 300 pentru femei), 19.200 de camasi barbatesti (cu maneca scurta si cu maneca lunga), 400 de camasi de dama (cu maneca scurta si cu maneca lunga) si 4.900 de cravate si esarfe, printr-o investitie in valoare totala de circa 3 milioane lei.

Tot de la 1 iulie, intra in vigoare proiectul pilot prin care autobuzele vor circula pe linia de tramvai.
Facebook ShareTweet
 Marti, 30 Iunie 2020, ora 19:41
 Sursa:Ziare.com

 Articol citit de 1384 ori

Citeste si: